2777
2789
عنوان

دعا

145 بازدید | 17 پست

لطفا اگه کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه

من پارسال اردیبهشت یه غلطی کردم به حرف دوستم گوش کردم و از یکی دعای بخت گشا گرفتم مثلا 

یکسال میگذره هیچی نشده و بدتر شده همه هم میگن یه دعایی سنگینی انداخته تو زندگیت 

حالا اون دعاها رو زیر شیرآب بگیرم باطل میشه؟

خدایا شکرت

ببر دعا نویس دعا ها فرق داره با هم 

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دعا موکل داره با اب روان و سرکه و این رت و پرتا باطل نمیشه باید باطل اسحر بزنن. چرا الکی از دو جا خر ...

منظور از موکل چی هست؟ هیچوقت نفهمیدم

دعا کنید که با همسرم خوشبخت بشم تازه نامزد کردیم ❤️.    برای خوشبختی من و همسرم صلوات بفرستین 😘
موکل جنه عزیزم وقتی مسگن کسی موکل داره یعنی چنی رو تسخیر کرده و اون گوش به فرمانشه

وای چ وحشتناک ادم می‌ترسه 

دعا کنید که با همسرم خوشبخت بشم تازه نامزد کردیم ❤️.    برای خوشبختی من و همسرم صلوات بفرستین 😘