2777
2789
عنوان

سوال خانومانه بانوان متاهل تشریف میارین لطفا؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 55 پست
من سه ساله زیر سقفم خواهری دعا کنین نینی ام شد سالم باشه برنامم واسه ماهای اینده بود که گوشی خاموش ک ...

هر چی به صلاحه همون میشه انشاالله

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
همستیه ما تعریف کرد که عروسی داداشش دوروز مونده بوده به پری عروس.مبگفت خودم گفتم تمکان نداره باردار ...

نمیدونم هرچی خدا بخواد 

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان الان متوجه شدم، اصلا نگران نباش خدا بهترینها رو برات پیش میاره💙

انشالله توکل به خودش نمیدونم الان خوشحال باشم یا ناراحت عاشق بچم از باردار شدن مجددم میترسم خدا کمک کنه

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
هر چی به صلاحه همون میشه انشاالله

ممنون گلم انشالله

چ جوری حساب میکنین؟

عزیزم من با پریودیم حساب میکنم خیلیا بعد پریودیت حساب میکنن در صورتی که هنوز تخمک خارج نشده امکان باروری هست من مثلا از اول که میشم حساب میکنم روز ۱۳ هم روز تخمک که خارج میشه بعدشم تا چند تا روز صبر میکنم یک هفته ده روز مونده دوره جدید شروع بشه دیگه خیالم راحته که تخمکی وجود نداره 

چقدر تخمک در تخمک شد 🤣

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣