2777
2789
عنوان

امپول نوروبیون

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 20 پست
در برابر بیوتین و مکملش دردش هیییچچچییی نیست

اونو نزدم نمیدونم😆

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

سلام عزیزم خوبید ببخشید من میخوام هفته ی آینده بوتاکس کنم میشه کمکم کنید ایرانی بزنم؟ کجا بزنم و چی بزنم درخواست دوستیمو قبول میکنید برای شادی روح پدر و مادر عزیزتون ده صفحه قرآن میخونم❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبید ببخشید من میخوام هفته ی آینده بوتاکس کنم میشه کمکم کنید ایرانی بزنم؟ کجا بزنم و چی ...

سلام گلم اولا ممنونم از لطف شما بعدش هم شرمنده من چند مورد مزاحمت داشتن از طریق قبول دوستی و دیگه قبول نمیکنم اگر موردی باشه همینجا بپرسید جواب میدم در مورد بوتاکس هم من هم خارجی زدم هم ایرانی از ایرانی خیلی راضی بودم قیمتش مناسبه و ماندگاریش بیشتر پیش دکتر علی قاسمی رفتم 

بوتاکسو معمولا همه جا پیشانی و پر کلاغی اطراف چشم تزریق میکنن اگر خاستین ابرو رو هم بالا میکشن

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
سلام گلم اولا ممنونم از لطف شما بعدش هم شرمنده من چند مورد مزاحمت داشتن از طریق قبول دوستی و دیگه قب ...

سلام دوست عزیز ، باشه ممنون اشکالی نداره انشاالله بقیه هم از گفت و گوی ما استفاده کنن، فقط من سی سالمه اما متاسفانه خط های پیشونیم داره زیاد میشه به نظرتون خارجی بزنم  یا ایرانی الان شما چند وقته انجام میدید و هر چند ماه شارژ میکنید نمیدونم نظرات خیلی متفاوته و ببخشید دکتر قاسمی کدوم شهر ‌ و منطقه هستن ممنون میشم جواب بدید امروز هم قولی که دادم انجام میدم❤️❤️❤️

سلام دوست عزیز ، باشه ممنون اشکالی نداره انشاالله بقیه هم از گفت و گوی ما استفاده کنن، فقط من سی سال ...

سلام دکتر قاسمی تهران و صادقیه هستن تو نت میتونید ادرس و شمارشو پیدا کنید من هم تقریبا همسن تو بودم شروع کردم به تزریق بوتاکس و از ایرانی خیلی راضی بودم البته چند سری اول اثر بوتاکس زود از بین میره و کم کم که دوره های تزریق رو تکرار کردی موندگاریش بیشتر میشه من اوایل هر ۴ ماه میزدم بعد ۶ ماه این سری اخر تقریبا ۱۰ ماه شد تا زدم ولی خوب بود موندگاریش موفق باشید.

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
سلام دکتر قاسمی تهران و صادقیه هستن تو نت میتونید ادرس و شمارشو پیدا کنید من هم تقریبا همسن تو بودم ...

معذرت میخوام قیمت مصپورت برای شما چقدر حساب کردن من جایی که میخوام برم گفتن ۷۵۰ و اینکه مگه ترمیم هم داره آخه گفتن‌ ترمیمش رایگانه ، ببخشید شما اگه به قبل برگردید باز هم بوتاکس میکنید ؟