2777
2789

من ادم اینجوری دیدم که با خوشحالی اتفاق ناراحتی که برای دیگری افتاده تعریف میکنه 

یکی یه خانم مدیرمون بود 

مثلا دوستش میخواست جدا شه مهریه گرفته بود 

این داشت دق میکرد!!

یا حانواده شوهرم هی میگن 

فلانی خونه نداره 

فلانی میخواد جدا شه 

و ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهمیت نده. شما ها بازار زمان احمدی نژاد رو ندیدید ترسیدید. چند وقت دیگه قیافه ی مادر همسرت دیدنیه اگ ...

دقیقا یادم انداختی اتیش گرفتم🤪🤪

بزارید بازار برگرده یه جعبه شیرینی بخر برو خونشون بگو سود خیلی خوبی کردم 

یه جوری میسوزه که که فقط آتش نشانی بتونه خاموشش کنه😏😏

خدایا شکررررت بخاطر همه ی خوبی ها نعمت هات😍🥰میشه برام دعاکنید🌹😊
دقیقا یادم انداختی اتیش گرفتم🤪🤪 بزارید بازار برگرده یه جعبه شیرینی بخر برو خونشون بگو سود خیلی خو ...

دقیقاااااا 

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ
حالا کی برمیگرده به نظرتون؟

والا یه عده میگفتن این هفته برمیگرده اما خب معلوم نیست

چون بازار اصلا قابل پیش بینی نیست 

وبه رفتار خودمون ربط داره

مثلا وقتی اول صبح همه چیزا میزارن برا فروش و صف فروش های سنگین درست میکنن خب معلومه این بازار همش منفی میشه و به تبعش روز

بعد هم همینطور منفیه

اما اصلا نگران نباش  انشالله برمیگرده چون دلیلی برای افت نداره اما خب زمان میخاد تا اینکه سهام ها یکم دست به دست بشن درست میشه

وتازه واردا سرمایشونا بکشن بیرون که همش بازارا منفی نکنن

خدایا شکررررت بخاطر همه ی خوبی ها نعمت هات😍🥰میشه برام دعاکنید🌹😊