2777
2789

آخه چرا

هر موقع میبینم با نیشخند و لبخند مرموزانه ای میگه خوب از بورست چه خبر

آخر سر میگه چقدر گفتم آخرش کلاه می‌ره سرتون، گوش نگرفتید خوب.

کلا با ناراحتی کسی خوشحال میشه، مثلاً خبر جدایی یا قهر یا طلاق زن و شوهری مثلاً، مثلاً پسراش با خانماشون دعوا کنن این میاد با خوشحالی مثلاً برای من تعریف میکنه

شما باشید با این بشر چه رفتاری دارید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک برسرش ک انقققققدر حقیره ک از طلاق کسی شاد میشه😏

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...

وای چه خبیث😱اصلا از دعواها و دلخوریاتون پیشش حرف نزنین

مدام جلوش تو و همسرت قربون صدقه ی هم برین

در مورد بورس هم اگه گفت بگو شوهرم گفته هرچی ضرر کردی فدای یه تار موهات

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

اهمیت نده. شما ها بازار زمان احمدی نژاد رو ندیدید ترسیدید. چند وقت دیگه قیافه ی مادر همسرت دیدنیه اگر خدا بخواهد :)

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ