2777
2789
معمولا کاربرای شناخته شده رفیقاشون اینجا پیگیر میشن تا وصل شن  توام حتما خلافت سنگین بوده بازش ...

هرگز😅😅یادمه یه بار تاپیک زدم میخوام رب انار بپزم شب خوابیدم صبح پاشدم دیدم کاربریم ترکوندن. هر چی التماس نی نی یار کردم برم نگردوندن. اتفاقا من مظلوم ترین و پاک ترین کاربر نی نی سایتم هرگز خلاف مقررات نه تاپیک زدم نه پست گذاشتم. 

هرگز😅😅یادمه یه بار تاپیک زدم میخوام رب انار بپزم شب خوابیدم صبح پاشدم دیدم کاربریم ترکوندن. هر چی ...

امکان نداره همینجوری بترکی حتما مشکلی بوده وگرنه بیکار نیستن که فرت و فرت آدم بترکونن

به نی نی یار بگو دوباره

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرگز😅😅یادمه یه بار تاپیک زدم میخوام رب انار بپزم شب خوابیدم صبح پاشدم دیدم کاربریم ترکوندن. هر چی ...

خب دیگه اگه‌ اینجا دوتا رفیق فاب داشتی میرفتن رو مخ نی نی یارا وصلت میکردن 😂

(    )
@nazaniiiin    بیا پرپروکت رو کشتن 😂 برو ریش گرو بذار ببینم 😒

اي خدا بگممم چيكارش كنه

من ميدونم باز يه چيز فاااجعه گفتههه انداختنش بيرون😕😕😕

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چی گفته دختره گیس بریده که ترکوندنش 

منو ببر اووونجا يا لينك بده

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اي خدا بگممم چيكارش كنه من ميدونم باز يه چيز فاااجعه گفتههه انداختنش بيرون😕😕😕

آخه خودشم میگه چیزی نگفتم

راست میگه دیشب باهم اینجا بودیم اصلا تاپیک چیزدار نبود 😂

(    )
آخه خودشم میگه چیزی نگفتم راست میگه دیشب باهم اینجا بودیم اصلا تاپیک چیزدار نبود 😂

ميرم سراغ ني ني يارا 

ريشامو گرو ميذارممم

واقعا جواب داد؟؟؟من دوساله معذرت میخام نفخ معده وروده دارم  ،گوارشم بهمـ ریخته  ،ینی مییشه ...

برای من ک خوب بود همون لحظه دردمو آروم می‌کرد

ولی خب درمان قطعی نیست 

(    )