2777
2789
عنوان

رب گوجه فرنگی خیلی ضرر داره

1426 بازدید | 30 پست

من هرچی میبینم و میخونم فقط از ضرراش میگن . چیکار کنیم؟ چی به جاش مصرف کنیم ؟  

وقتی خدا از پشت دست‌هایش را روی چشمانم گذاشت؛ از لای انگشتانش آنقدر محو دیدن دنیا شدم که فراموش کردم او منتظر است تا نامش را صدا کنم.   الحمد الله الرب العامین ک در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم میفته                                          

رب گوجه بجاش مصرف کن😐😐😐

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوچه میتونی استفاده کنی

رنگ نمیده ب غذا

وقتی خدا از پشت دست‌هایش را روی چشمانم گذاشت؛ از لای انگشتانش آنقدر محو دیدن دنیا شدم که فراموش کردم او منتظر است تا نامش را صدا کنم.   الحمد الله الرب العامین ک در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم میفته                                          

من ب عمره میخورم هنوز زنده ام

مامان بزرگم ک چند عمره میخوره

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
خب خونگی درست کن راحته که 

اره ولی رنگ و لعاب نداره

چرا ضرر داره 

مثلا الان من ۳۲ سالمه دارم میخورم 

مادرم ۵۷ سالشه مصرف میکنه چه ضرری داشته برامون ؟؟؟

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

من ب عمره میخورم هنوز زنده ام مامان بزرگم ک چند عمره میخوره

اتفاق یه باره