2777
2789

خانوما راسته  ک اگر  بعد از مدتی اسپرم (م ن ی )  داخل  رحم نشه  باعث میشه رحم خشک بشه  (خشکی رحم)  و خدایی نکرده تو بچه دار شدن مشکل پیش بیاد ببخشید انقد واضح پرسیدم     لطفا هم بعضی ها نگن     چرا پرسیدی و فلان  خانوم هستم  حدودو یکساله پیجمم هست  مجبورم چون خواهر بزرگتری هم ندارم و مادرمم روم نمیشه  ممنون میشم کسی جوابمو بده من واقعا نگرانم  ولی شرایط بچه دار شدن ندارم  میترسم  مشکل بشه  و سنمم 21  ایناس 

اگ تونستی برا حل مشکلم ی صلوات مهمونم می کنی❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ قرار بر این بود که تموم دخترای مجرد خشکی رحم گرفته بودن اصلا ربطی نداره 

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
نه این مسئله دروغه 

شما  کسی بوده  که  تجریه داشته باشه من الان اصلا قرص  نمیخورم  ولی    حیلی میترسم ک    رحمم  خشک شه  یک سال  اندی  ازدواج کردم 

عزیز بهتره با دکتر زنان مشورت کنی آخه بچه های سایت چه کمکی میتونن بکنن  ولی من خودم که ازدواج ...

دکتر زنان رفتم  گفت عفونت داری  بچه دار شو چرا نمیشی اونا ک درک نمیکنن من شرایطم چیه