2777
2789
عنوان

بورس بورس فقط بورس

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 31 پست
واقعا ... شوهرم ب دوستاش گفت گول نخورید پولاتو دربیارین یکیشون ۶۰ میلیون ضررررررر کرد اون یکی ۱۰۰ ...

اخه عزیزم کاملا مشخصه نقشه بود بورس از ۶۰ سال پیش بود چطور شد یهو تو ۲ ماه حتی بقالی سر کوچه گف بورس مشخصه نقشه کثیف دولت برا خالی کردن جیب مردم بود

سبد گردان های حرفه ای دوهفته پیش گفتن پولی که تو بورس گذاشتید و نقد کنید تو فرصت بهتر سهم بخرید. 

یه عده یقه جر دادن نهههه سهمداری کنید . اوناییکه زرنگ بودن نقد کردن 

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس میگن شاخص تا 1300 باید بیاد پایین که

بیچاره میشیم که

مهربونا دعاکنین قبل از عید1400 ماشین مورد علاقمو بخرم دعای شماها اثر داره...   میشه واسه حاجت روایی م صلوات بفرستین...... دعاتون میکنم                                                             

انقد نگین پولاتونو بکشین بیرون 

این مردمی که تو صفهای فروش رفتن خودشون امروز باعث شدن بازار به ریزشش ادامه بده

امروز روزی بود که خود مردم باید حمایت میکردن ولی متاسفانه بخاطر هیجان و همین حرفا که پولتونو نقد کنید اشتباه کردند

@سینابورس

مهربونا دعاکنین قبل از عید1400 ماشین مورد علاقمو بخرم دعای شماها اثر داره...   میشه واسه حاجت روایی م صلوات بفرستین...... دعاتون میکنم                                                             

اقا یکی سینا بورسو تگ  کنه

اگه امروز حمایت میکردن نمیشد فردا صبح مشخص میشه  اگه مثبت شد بازار برمیگرده و صعودی میشه و اگ ...

بچه ها صلوات نذر گنین صعودی شه

واقعا دنبال منبع میگردی؟؟؟؟؟؟ منبع من عقلمه....

بدون علم خواهشاً با حرفهای بیخود باعث نگرانی دیگران نشوو

همه تو سر خودشون عقل دارن نیاز ب راهنمایی اشتباه و هیجانی دیگران نیست.

تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜⁩⁦❤️⁩🧡💛👊