ببنيد تا ٠/٦ بريد بعدش ٥ درجه ديگه هم ببريد ميشه بين ٠/٦ و ١/٢ و نيم ساعت قبلش يه نصف قرص متوكلروپراميد بخوريد منم بسيار راضي ام از اين آمپول فقط حيف كه سخت پيدا ميشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام ببنيد تا ٠/٦ بريد بعدش ٥ درجه ديگه هم ببريد ميشه بين ٠/٦ و ١/٢ و نيم ساعت قبلش يه نصف قر ...
من سردرد
سوزش معده و دهان و تلخی دهن دارم
شما چه طوری بودید ؟
این قرصو واسه چی می خوردید ؟
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖
سلامعزیزم ببخشید مزاحمشدمشما لابیاپلاستی انجام دادید؟
دکترتون کی بود؟
راضی هستید؟
توروخدا جواب بده خیلی ضروریه....
میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود... 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/#جانفدا...💛
بعله تو تبریز دکتر لیدا حیدری خیلی راضی ام کلی اعتماد به نفسم رفته بالا
ممنونم عزیزم
من خیلی ونبال دکتر خوب میگردم که طبیعی عمل کنه و جای بخیه نمونه یا گوشت اضافه نیاره میترسم قرینه نشه اخه هنوز اردواج نکردم
میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود... 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/#جانفدا...💛