2777
2789
عنوان

مشکلات گوشی های شیائومی

| مشاهده متن کامل بحث + 10180 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما سامسونگ بگیر اصن کلاس سامسونگ با شیائومی فرق داره😍😅

سامسونگ ی زمانی که اصل بودن بله کلاس داشت الان بهیچوجه خوب نیس.‌. من ی سامسونگ سال ۹۲ که تازه جی7 اومده بود خریدم هنوزم عالیه و کار میده...اما دقیقا یکماه قبل عید A80 خریدم هنوز که هنوزه تعمیره و میگن قطعاتش گیر نمیاد...

یهو آف شد و دیگه روشن نشد 😁😁😁

اما ی شیائومی mi9 خریدم خیلی جیگره و ازش راضیم هم زیباست هم دوربین باحال و جالبی داره هم شیکه

اسی سامسونگ نخر جدیدا بدرد نخور و فیک شده ... 

منو برادرم شیائومی خریدیم خیلی راضیم 

البته که آیفون عالیه اما 11😁 هم گرونه هم اینکه ی سری اپ ها رو باز نمیکنه...برادرم بخاطر همین آیفون فروخت شیائومی خرید ... درسته چینی ولی چینی بد و خوب هم داریم این کیفیتش خیلی خوبه بهتر از سامسونگه...البته ک سامسونگ هم همشون زدن میدین چین...

هوآوی هم کلا حس خوبی بهش ندارم😑

اسی سامسونگ نخر جدیدا بدرد نخور و فیک شده ...  منو برادرم شیائومی خریدیم خیلی راضیم  الب ...

نمیدونم والا 

دیگه تصمیم گرفتم a51 ساخت ویتنام بگیرم

شیائومی هم سه بار استخاره کردم بگیرمش بد اومد 

A51 خوب اومد

گوشی شانسیه

از شما خوبه شاید دیدی برامن بد در میومد که بد اومده

بهرحال ب استخاره خیلی اعتقاد دارم

اخه میترسم عمر نداشته باشه زودی خراب شه  وسایلشم بد گیر میاد ب نظرتون اگه بخام یه وقتی هم بفر ...

همش بستگی به خودت داره که چجوری استفاده میکنی ایفون هم اگه بد استفاده ونی سد یکسال خراب میشه ،تو شارج بازی نکن،نزار بیشتر ۸۰ درصد شارج بشه و زیر ۲۰ درصد بیاد،حواست باش زمین نخوره ،اگه اینارو رعایت کنی تا ۴،۵ سال یا حتا بیشتر برات کار میکنه

والا من دوستم یه هفته پیش نوت 9 خریده دوربینش نوشته 48 تامال من که نوت 8 پرو زده 64 تا!!تازه قیمت گو ...

دوست عزیز بنده عکاس هستم و از قضا توی نمایندگی موبایل هم  کار میکنم . لزوما مگاپیکسل بالاتر نشان دهنده کیفیت بیشتر نیست بهترین دوربین های موبایل الان روی ۱۳ و ۱۲ مگاپیکسل هستند در کل خواستم بگم اینا فقط اطلاعات کاغذی هستن و خودتون رو درگیر نکنین