2777
2789
عنوان

خانما یک لحظه میشه کمک کنید

118 بازدید | 16 پست

همسرم تعمیرات و نصب پکیج بلد و کولر گازی ما قبل کرونا نقل مکان کردیم به گیلان از تهران شوهرم همه جا تبلیغات میکنه ولی تا الان کسی زنگ نزده از چه راه دیگه ایی میشه تبلیغ کرد کسی تجربه مشابه داشته ۷ماهه بیکاره دیگه کم کم ناامید شدیم یعنی شانسی هست کسی با تبلیغات کاغذی زنگ میزنه

اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید برید به مغازه ها و صحبت کنید کسی خواست شمارو معرفی کنند .

والا صحبت کردیم یجا نمایندگی پکیج ک میگن باید بیای زیر نظر ما و اینکه فقط نصب تعمییراتی ک ما بگیم برین اتجام بدین نمیدونم حقوقش چطوریه

خب بذار من به برادرشوهرم بگم چون اونم تعمیرات و لوله کشی بهت خبر میدم

جدی شما کجایین تو لاهیجانین

والا صحبت کردیم یجا نمایندگی پکیج ک میگن باید بیای زیر نظر ما و اینکه فقط نصب تعمییراتی ک ما بگیم بر ...

جالا ایرادش چیه، بره زیر نظر بک شرکت تا جا بیافته. گیلانم که پر از ویلا سازی

من لاهیجانیم اما به دلایلی الان ساکن بندرعباسم اما برادرشوهرم استانه کلا شرق گیلان کارش با این استخر ...

مرسی گلم

جالا ایرادش چیه، بره زیر نظر بک شرکت تا جا بیافته. گیلانم که پر از ویلا سازی

نه ایرادی نداره فقط دو روز یبار کار بهش میخوره اونم فقط ۵۹تومن گیرش میاد

قربانت.من پستتو ذخیره کردم شوهرم اومد میگم با داداشش صحبت کن بعد همینجا بهت میگم.فقط کارش نصب پکیج ی ...

نه متاسفانه لوله کشی بلد نیست ولی کاملا پکیج و تعمیرات پکیج و گاهی اگه کسی بخاد نصب میکنه چون اوصولا نصب میدن به نمایندگی هااا.نصب و تعمیرات کولر گازیم بلده وسیله هم داره مرسی لطف کردی سپاس

قربانت.من پستتو ذخیره کردم شوهرم اومد میگم با داداشش صحبت کن بعد همینجا بهت میگم.فقط کارش نصب پکیج ی ...

نه متاسفانه لوله کشی بلد نیست ولی کاملا پکیج و تعمیرات پکیج و گاهی اگه کسی بخاد نصب میکنه چون اوصولا نصب میدن به نمایندگی هااا.نصب و تعمیرات کولر گازیم بلده وسیله هم داره مرسی لطف کردی سپاس