2777
2789
عنوان

😭توروخدا بیاین بگین تلگرام شوهرمو چطور هَک کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7667 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روز که خوابه گوشیشو بردار  روی گوشی خودت تلگرام نصب کن شماره اونو بزن  بعد یه کد میاد ...

اون پیام واس تلگرامش میره یا واس سیمکارتش؟؟؟

من رمز گوشیشو بلد نیستم.وگر ن هَکِش نمیکردم.میرفتم گوشیشو زیرورو میکردم

درهرصورت میفهمه مگه ک تلگرامشو داشته باشی اون پیامو پاک کنی اونم اگ بره تو نشست های فعال مدل گوشبت ...

آره اگه بره داخل تنظیمات و نشست های فعال هم مدل گوشیت میاد هم میتونه خیلی راحت از تلگرامش شوتت کنه بیرون 

پیام اول برای تلگرامش میره ولی یه نوشته انگلیسی زیر همون قسمتی که کد رو میفرسته برای تلگرامش هست اون ...

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

یعنی چی زن و شوهرا واسه گوشیشون رمز میزارن،هیچیم نباشه تو گوشیشون الکی طرف مقابل و حساس و کنجکاو میکنن،والا گوشیه ما که همیشه ولوعه😕

زندگی گر هزار باره بود...باره دیگر تو👫👪

من امتحان کردم پیام به خود سیم کارت هم میره 

بعد وقتی وارد تلگرامش شد پیتونه پیامو از تو تلگرامش پاک کنه

و اینکه وقتی شماره رو زدی یه گزینه ای هست که مخاطبات برای اون یکی تلگرام نره لازم نیس پاک کنی همه شماره هارو 

پیام اول برای تلگرامش میره ولی یه نوشته انگلیسی زیر همون قسمتی که کد رو میفرسته برای تلگرامش هست اون ...

حرف شما درسته من منظورم عکسیه ک فرستادم اول ب تلگرام میره بعد پیام میاد درهر صورت لو میره

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت