2777
2789
عنوان

😭توروخدا بیاین بگین تلگرام شوهرمو چطور هَک کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7667 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازدیدشو چیکار میکنی؟  از ی تلگرامی استفاده کن ک روح داسته باشه  ولی بتزم ورودت بازدید م ...

خدا نکنه چیزی داخل تلگرامش ببینم ک اگ ببینم رسواش میکنم اول اینک مدارک لازم رو علیهش برمیدارم.بعدش تلگرامشو از طریق تلفن خودم حذف میکنم

بازدیدشو چیکار میکنی؟  از ی تلگرامی استفاده کن ک روح داسته باشه  ولی بتزم ورودت بازدید م ...

برم تنظیمات خروج چیرو بزنم؟؟؟

😥وای خدا من هیچی از تلگرام نمیدونم یعنی شوهرم واس همچین روزی ک نتونم هکش کنم اجازه نداده نصب کنم.

یعنی باید گوشی شوهرمو ببرم بعد چیزی نمیفهمه

نه نمی‌فهمه یه روز که شوهرت خونه نیست از قبلش برو ریکاوری واسه موبایل نوبت بگیر بعد وقتی شوهرت نبود گوشی رو ببر همونجا واست پیاما و عکسا و هر چیزی که پاک شده رو میاره بعد که خوندین چیزایی که قبلا نبوده رو پاک کنید 

اره عزیزم  خودت تلگرام داری میخوام ی چی بگم امتحان کن

ن شوهر کثافتم هیچوقت نذاشته و نمیزاره تلگرام داشته باش چون میترسه سر از کارش دربیارم..بخاطر همین هیچی از تلگرام نمیدونم

برم تنظیمات خروج چیرو بزنم؟؟؟ 😥وای خدا من هیچی از تلگرام نمیدونم یعنی شوهرم واس همچین روزی ک نتونم ...

کاری نداره ک

ن عزیزم همه واسه امنیت اینکارو میکنن حالا ن ک نگران شخص تو باشه

این کار جاسوسیه و حرامه 

وقتی مردی 40 ساله دوتا بچه دسته گل وقت ازدواج دختر شه با یه زن که هرچی از خوبیش بگم کمه یه خانوووم متین باوقار زیبا همه چی تموم

میره دنبال زن دیگه اون وقت چیه حکمش به نطرتون 

زنی که به خاطر آبروش نجابت میکنه از درون آتیش گرفته ومیسوزه منتهی دم نمیزنه چه حکمی داره به نظرتون

یه روز که خوابه گوشیشو بردار روی گوشی خودت تلگرام نصب کن شماره اونو بزن بعد یه کد میاد رو گوشی شوهرت ...

ببخشید مخاطب های من مثلا برا همسرم نمیره اگر هکش کنم؟؟

یا اینکه بعدا بخوام دیگه تلگرام همسرم رو چک‌کردم از حساب کاربریش بیام بیرون باید چیکار کنم؟؟؟