2777
2789
عنوان

قطع رابطه با خانواده شوهر

1895 بازدید | 63 پست

سلام بچه ها من از وقتی ازدواج کردم خانواده شوهرم مخصوصا مادر و خواهرش اصلا قصد سازش ندارن هر وقت من قصد داشتم قطع رابطه کنم شوهرم همراهیم نکرد االان شوهرم خودش باهاشون مشکل داره میخوایم تا جایی که میتونیم رابطه نداشته باشیم باهاشون . کسی هست این کارو کرده باشه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکن بدترین کارمن کردم الان سه سال ولی پشیمونم

چرا

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
باورت میشه دارم از دست خانواده شوهرم الان گریه میکنم ؟ اومدم تاپیک بزنم ترسیدم یه عده نی نی سایتی ب ...

منم دلم خونه دوست ندارم بخاطر بچم دوری کنم ولی دیگه تحملم تموم شده

من با مادرشوهرم شده بود ولی ظاهرا خیلی خوب بودم ..

دخترش تو خونه دست به آب سیاه سفید نمیزنه ولی من یه جوری بار اومدم نمیتونم برم مهمونی و فقط بخورم و بشینم بقیه کار کنن ...

در شخصیتم چنین چیزی نیست ... همیشه در حدی که بد نباشه کمکش دادم حالشو پرسیدم ...

ولی امشب یهو رفتم سراغ گوشی همسرم و پیامای مادرشو دیدم ... دلم شکست ... خیلی ...

فحش و چیزی نگفته بود ولی هرچی که گفته بود دلمو شکوند ...

همسرمم هیچ وقت پشتمو نمیگیره ... دو سال عقد بودم تازه ۵ ماهه اومدم سرخونه زندگیم ..

شوهرت بازم برمیگرده،اذیتت میکنن قطع رابطه یعنی آرامش،منم میخوام اما دلایلی نمیشه

آره شوهر من سه هفته پیش با پدرش سر عروسی ما دعواش شد ؛ من شب پیام دادم مادرش که ناراحت نباشین دعوا تو هر خونه ای هست . شما مثل مادرمی دوست ندارم با ناراحتی بخوابین ...

بعد امشب پیاماشو درمورد خودم تو گوشی همسرم دیدم ... خیلی دلم شکست .. خیلب ...

ای خدا من تازه عروسم .... ای خدا ....