بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فَقُطِعَ دَابِرُ الْقَوْمِ الَّذِينَ ظَلَمُوا وَالْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ (سوره انعام/٤٥)🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر شوروی ریشه ی ظلم کمونیست ها رو از سر ما برداشتی. 🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر منافق خطر حملات تروریستی رو از ما دور کردی. 🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر صدام پوزه اون جلاد رو به خاک مالیدی. 🙏خدایا ما رو از ظلم آمریکا و تحریم و فشار حداکثری نجات بده 🙏به حرمت خون حاج قاسم که میدونم خیلی دوستش داری❤️... 🤲مرگ بر آمریکا🤲
مثل هلاکویي ثل انوشه .میگم که بیزحمت این تاپیکای منو گزارش بزنید دلتون باز شه میخام همش حذف شه کرونا ازتون دور
عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشتهی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .
قسم به اون بدن که چیدنش روی حصیر،منم شبیه اون عقیله ای که شد اسیر، به غیر زیبایی نمیبینیم تو این مسیر...
وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉
متاسفانه کاملا درک میکنم حرفتون رو... تو عصری زندگی میکنیم که دسترسی به اطلاعات و آگاهی زیاد ...
دقیقا،اکثرا دنبال حاشیه هستیم،مثلا من کاربری قبلیم زدم تنورک و توضیح دادم در موردش،کاری کردن تعلیق شدم،اصلا نخوندن خیلیا،نمیخوان یاد بگیرن که بخونن،من کاملا توضیح داده بودم نتورک اون چیزی نیست که شما فکر میکنید اما متأسفانه تعلیق شدم و دوستان یه کم وقت برای آپدیت اطلاعات و پیشرفتشون نذاشتن
دقیقا،اکثرا دنبال حاشیه هستیم،مثلا من کاربری قبلیم زدم تنورک و توضیح دادم در موردش،کاری کردن تعلیق ش ...
راستش من چون خیلی علاقه مندم طرز فکر آدم ها رو بشناسم مدتیه میام اینجا و مطالب رو میخونم، اما باید بگم که واقعا فکرش رو نمیکردم زنان سرزمینم چنین تفکراتی داشته باشن، واقعا تاسف میخورم با اینکه دسترسی به اینترنت وجود داره هنوز تلاشی برای افزایش آگاهی واقعی خودشون نمیکنن