2777
2789
عنوان

کیا با حلوای میتی باردار شدن؟

4279 بازدید | 25 پست

سلام دخترا من الان با حلوای میتی آشنا شدم 

برام جالب بود 

میخوام بدونم کیا با حلوا میتی باردار شدن؟و اینکه من الان هفته دومم از پری میشه درست کنم بخورم؟!یا اگه باردار نبودم ماه دیگه درست کنم؟

امام رضا ضمانتمو کرد💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بمنم توضیح بدید حلوای میتی چیه؟😐

انگار میتی یه شخص معروف توی نی نی سایته 

یه حلوا درست کرده که خیلی ها ماه بعدش حامله شدن و بیشتری ها جواب گرفتن

سرچ کن تو گوگل میاره

امام رضا ضمانتمو کرد💔
سلام عزیزم من  باردار شدم همون ماه اول نتیجه گرفتم از روز اول پریودی تا نهایتا سه هفته ادامه بد ...

سلام گلم من الان روز۱۴پری هستم 

به نظرت فردا درست کنم بخورم؟یا بزارم ماه بعد

امام رضا ضمانتمو کرد💔
سلام عزیزم من  باردار شدم همون ماه اول نتیجه گرفتم از روز اول پریودی تا نهایتا سه هفته ادامه بد ...

چند ماه اقدام بودی؟و اینکه مشکلت سردی رحم بود؟من یکم تنبلی هم دارم

امام رضا ضمانتمو کرد💔
سلام گلم من الان روز۱۴پری هستم  به نظرت فردا درست کنم بخورم؟یا بزارم ماه بعد

بزارین برا ماه بعد فلفل هم خیلی نریزین ک تند میشه نمتونی بخوری ب اندازه ک بتونی تندیش تحمل کنی بریز

بزارین برا ماه بعد فلفل هم خیلی نریزین ک تند میشه نمتونی بخوری ب اندازه ک بتونی تندیش تحمل کنی بریز

امیدوارم این ماه نی نی دار بشم که به ماه بعد نکشه

این ماه عسل و سیاه دونه و روغن سیاه دونه شروع کردم به مصرف

امام رضا ضمانتمو کرد💔

من ی سال و نیم اقدام بودم  چهار پنج دور ه دارو برا تنبلی تخمدان استفاده کردم مشکل خاصی نداشتم ک نتیجه نگرفتم با توجه ب اینکه کلی فولیکول خوب داشتم احتمالا سردی رح بوده ک با این جواب گرفتم

البته من مدیون اهل بیتم چله زیارت عاشورا همون ماه خوندم شمام تو این ماه میتونی چهله انجام بدی انشالله با عنایت اهل بیت کمک از این حلوای دوست عزیزمون میتی جواب بگیرین