2777
2789
عنوان

به چه چیزی وسواس عجیب دارین؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 42 پست
من از سوسک  وحشتناک ترس دارم یکی ببینم تا دو روز حس میکنم داره از پام میاد بالا

وای منم اینجوریم من تا چند روز اون قسمت که اون لعنتی رو دیدم نمیتونم پا بزارم همش حس میکنم پام کثیف میشه

به دشویی یعنی هربار بخوام برم دشویی قبل نشستن اول با تاید و وایتکس بشورم بعد کارمو انجام بدم دشویی بیرونی که اصلا ابدا نمیرم وقتی هم میرم مهمونی سعی میکنم نرم یا اینکه اگه خییلی فشار بهم بیاد برم دست خودمم نیست 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها یادم اومد...من از رنگ صورتی تا مدتها چندشم می شد چون یاد آب دماغ می افتادم😐 دلیلشم این بود که ...

خدایی وسواس تو خیلی خفن بود😂😂😂😂آب دماغ کی صورتیه آخه😅😅😅شاید سرندپیتی بوده😆😆😆

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
کسایی که ارایش دارن.بوسم کنن.بالا میارم🤣تازه از مردای سیگاریم چندشم میشه

شب عروسیت چیکار کردی پس؟!😁😁😁منم از سیگار خیلی بدم میاد

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
خدایی وسواس تو خیلی خفن بود😂😂😂😂آب دماغ کی صورتیه آخه😅😅😅شاید سرندپیتی بوده😆😆😆

نمی دونم به خدا چی تو مغزم می گذشت، بعد هیچ چیز صورتی نمی خریدم، همه دختر بچه های دبگه با ذوق و شوق کیف و کفش و لباس صورتی می خریدن من با افسوس سرمو تکون می دادم و به اب دماغ فکر می کردم

روانی بودم به خدا😂

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
فکر میکنم بو رو صورتم نشسته 😂😂

خخخخخ 😅😅😅

آخ نگم براتون بگو به چه چیزایی وسواس نداری...

شستن دست و صورت تو سینک ظرفشویی عصبیم میکنه ،چشمام شدیدا به دیدن یه لکه آب رو سرامیک حساس شدن تا میبینم نه فقط همون تکه بلکه کُل خونه رو تِی میکشم.دستشوییم رو روزی دوبار میشورم و کل در و دیوار و شیرآلات و آینه رو لکه گیری میکنم با دستمال.خیلی رو لک آب حساسم نابودم کرده.کلا هرچیزی که به نظافت و تمیزی ربط داره من شورشو درآوردم.تو خونه ای که پرنده و سگ و گربه نگه دارن پا نمیزارم اول ک اینقدر عطسه و سرفه میکنم ک سردرد میگیرم تاچندروز بعدم خود به خود تنم کهیر میزنه بس ک‌ازشون متنفرم.بخام براتون بگم ک به چه چیزایی وسواس دارم به حالم گریه میکنید و باید طومار بنویسم.