2777
2789
عنوان

به چه چیزی وسواس عجیب دارین؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 42 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوی آشغال به مشامم برسه میرم صورتمو میشورم 

حالا چرا صورت؟!😂😂😂

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
زرد چوبه حس میکنم کثیفم دستم تو لجنه

یعنی تو غذاهات نمیریزی؟

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم

من متاسفانه وسواس فکری دارم.تمام اتفاقات روزم رو شبا هزار بار از اول تا آخر مرور میکنم گاهی مجبور میشم تا صبح بیدار بمونم وقتی اتفاق پررنگی تو طول اون روز بیفته و هزار بار اون اتفاق رو مرور کنم.مثلا کسی اگه حرفی زده تمرکز میکنم ببینم اون حرف رو با چه لحنی زو وقتی حرف میزد طرز نگاهش چطوری بود با چه منظوری گفت ممکنه از روی سیاست گفته باشه یا خواسته منو امتحان کنه یا خوش قلبه و راست گفته و....متنفرم از این اخلاق گندم

تازه از بوی کرمپودرم بدم میاد😑

بوش خوبه که😁

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

مو توی غذا ببینم حالم بد میشه 

حتی خودم هم پخته باشم میریزم دور 

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌

اها یادم اومد...من از رنگ صورتی تا مدتها چندشم می شد چون یاد آب دماغ می افتادم😐

دلیلشم این بود که نمی دونم توی یه کارتون چه صحنه ای رو اشتباه دبده بودم یا اشتباهی تو ذهنم ثبت شده بود بعد همش رنگ صورتی رو حجم زیادی از آب دماغ می دیدم😐😐

الان که دارم فکر می کنم می بینم اسی وسواس تو نرمال تر بود😐

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

خیلی چیزا

مثلا چوب بستنی به زبونم کشیده بشه خیلییییی بدم میاد😣

اگه جارو به پام بخوره به مچ پا تا انگوشتام به مرز جنون میرسم عصبانی میشم حتی اگه جارو دست خودم باشه و در حال جارو زدن باشم. 😖

اگه کسی مچ پامو بگیره بدم میاد عصبی میشم

بچم یه وقتایی شبا جیش دارشت میخاست بیدارم کنه مچ پامو از پایین تخت میگرف دستش

که صدام کنه روانی میشدم

اعتماد مثل یک پاک کن میمونه، بعداز هر اشتباه کوچیکتر و کوچیکتر میشه😏😏😏
حالا چرا صورت؟!😂😂😂

فکر میکنم بو رو صورتم نشسته 😂😂

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌
من متاسفانه وسواس فکری دارم.تمام اتفاقات روزم رو شبا هزار بار از اول تا آخر مرور میکنم گاهی مجبور می ...

اینجوری که پیر میشی دختر🙁پیش مشاور نرفتی؟!