2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی دوم راحت تره آیا؟

550 بازدید | 10 پست

بچه ها کی تجربه شو داره؟

لطفا اگه تجربه ندارید توی بحث ها شرکت نکنید ممنون😍

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏
من دومی راحت تربود اولی ۱۰ساعت درد داشتم اونم از نوع شدیددددددولی دومی ۶ساعت درد داشتم دوساعت آخر خی ...

ینی زودتر زایمان کردید سر دومی؟

دردهای آخرش فرقی داشت خیلی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا من هردوش تا بازشدن دهانه رحم خیلی طول کشید اما رحمم که شروع کرد به باز شدن دیگه راحت بود بقیه اش . فرقی هم نداشت برام . جفتشون بعدش خودم بلند شدم کارامو دیدم . به بچه ام رسیدم . فقط سر اولی یادمه یکم سرگیجه داشتم که از ضعف بود خیلی طول کشیده بود چیزی نخورده بودم . قندم افتاده بود . خرماخوردم خووب شدم .

برا من هردوش تا بازشدن دهانه رحم خیلی طول کشید اما رحمم که شروع کرد به باز شدن دیگه راحت بود بقیه اش ...

خداروشکر ...

من از زایمان اولم راضی بودم ...ولی باز میترسم ...

از طرفی اگه سزارین شم با دوتا بچه خیلی سخته دولا راست شدن ...خدا کنه منم طبیعی دومی خوب باشه برام

آره زود تر بوددردای آخر دومی مثل دردای ابتدایی اولی بود اولی خیلی اذیت شدم

چه خوب خداروشکر

دعا کنید منم اینطوری باشم

بستگی به وزن بچه داره چون طبیعی هستی نزار الکی درشت شه

بچه های من زیاد درشت نیستن ...دومی هم دختره احتمالا ازین لحاظ اوکی باشه

خداروشکر ... من از زایمان اولم راضی بودم ...ولی باز میترسم ... از طرفی اگه سزارین شم با دوتا بچه خ ...

ترس سر دومی یکم میاد سراغ ادم . منم بودم . چون تجربه اولی رو داری نمیخوای از اون بیشتر بهت سخت بگذره.  اما نگران نباش خیر پیش میاد . اگه خدا بخواد طبیعی بشی برات خیلی راحت تره . من انقد خوب و راحت پاشدم و به اموراتم می رسیدم مامانم میگفت یکم دراز بکش یکی میاد نگن چه راحته . چه زود پاشده .اما اتاقمون یه سزارینی بود از روز قبلش اومده بود تکون نمیتونست بخوره . دادش هوا میرفت . اشکش میرفت همینجور.خدا کمکت میکنه نگران نباش

ترس سر دومی یکم میاد سراغ ادم . منم بودم . چون تجربه اولی رو داری نمیخوای از اون بیشتر بهت سخت بگذره ...

الهی شکر که تجربه خوبی داشتید ...

خدا به همه زنهای باردار کمک کنه حالا چه طبیعی چه سزارین، مسیر سختی در پیشه