2777
2789
خ سخته خدا بهمون صبر بده من دیگه از حاملگی میترسم حوصله دوا دکترم ندارم تو هر دوتا حاملگیم هماتوم دا ...

عزیزم.انشالله خدا زودتر دامنتو سبز کنه گلم حتما ی دکتر خوب پیدا کن تحت نظرش باش من دکترم خیلی محتاط بود اصلا حتی ریسک نکرد من طبیعی زایمان کنم که بچه امموند شکر خدا

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
عزیزم.انشالله خدا زودتر دامنتو سبز کنه گلم حتما ی دکتر خوب پیدا کن تحت نظرش باش من دکترم خیلی محتاط ...

چشم حتما.خوش بحالت منم اگه یکی میاوردم یکم حالم بهتر میشد ولی حیف راه درازی درپیش دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم حتما.خوش بحالت منم اگه یکی میاوردم یکم حالم بهتر میشد ولی حیف راه درازی درپیش دارم

نه گلم نگرلن نباش توکلت به خدا باشه منم ششمین بارداریم نوند اونم به چه سختی و بدبختی .فردا سوم محرمه  تو نت بزن روز خوبیه برای حاجت روایی اگر اعتقاد داری روزه بگیر و ی نذری برای حضرت رقیه کنـ.انشالله سال دیگه ی نی نی ناز بغلته.

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
نه برا من جنین بود ولی رشدش متوقف شده بود تو 7هفته.سه بار سونو دادم 7هفته بود بدون ضربان قلب

همین دیگه هفت هفته بدون  ضربان قلب، و توقف رشد یعنی پوچ، از دکترت سوال کن همینه میگه، توی گوگل سرچ کن

همین دیگه هفت هفته بدون  ضربان قلب، و توقف رشد یعنی پوچ، از دکترت سوال کن همینه میگه، توی گوگل ...

حتما دیگه عزیزم تو گوگل زدم اون داروی عطاری ک گفتی اصلا همچین اسمی نیس مطمعنی اون بود

نه گلم نگرلن نباش توکلت به خدا باشه منم ششمین بارداریم نوند اونم به چه سختی و بدبختی .فردا سوم محرمه ...

خ نذر کرده بودم ولی خدا جوابمو نداد بازم راضی ام ب مصلحتش هرچی خدا بخاد

یا خودت تنبلی تخمدان داری یا شوهرت اسپرم ش مشکل داره، حتما یکی از این دو مورد هست

من سونو ک میدم میگه تخمدان ها نرمال و شوهرمم ازمایش اسپرم داده اوکی هس دیگه نمیدونم

من سونو ک میدم میگه تخمدان ها نرمال و شوهرمم ازمایش اسپرم داده اوکی هس دیگه نمیدونم

مطمعنم یکی تون مشکل داره، منم عالی بودم، شوهرم تعداد اسپرم عالی ولی تحرک اسپرم ضعیف بود، پوچ شد، 

شک نکن یکیتون مشکل داره، اگر شوهرت مشکل نداره حتما خودت یک مشکل هورمونی داری، زودتر سمج بشی و پیگیری کنی زودتر نتیجه میگیری

مطمعنم یکی تون مشکل داره، منم عالی بودم، شوهرم تعداد اسپرم عالی ولی تحرک اسپرم ضعیف بود، پوچ شد،&nbs ...

من مشکل دارم بنظرم اون هماتوم لعنتی این سری نذاشت رشد کنه نمیدونم اون از کجا مباد بهرحال باید آزمایشات مختلف بدم تا وضعیتم معلوم شه

من به متخصص زنان گفتم خسته شدم میخوام ای یو ای کنم، گفت نه برو دوماه تمام، فقط گرمی هر دوتون بخورید، لبنیات و ترشیجات نخورید، سیاه دانه وگردو هم هرروز شوهرت بخوره با عسل

من آومدم دوماه یا سه ماه، حلوا خرما با ادویه جات گرم همراه گردو درست کردم، عسل، وسیله آنها هرروز دادم شوهرم خورد، چون مشکل داشت، خودمم میخوردم، بعد از پنج ماه باردارشدم، 

دکتر میگه اسپرتی که الان میاد در واقع دوماه پیش تولید شده، پس وقتی الان اقدام به دارو میکنی باید حداقل دوسه ماه زمان بدی

البته من به شوهرم قرص کلو میفن هم دادم

من به متخصص زنان گفتم خسته شدم میخوام ای یو ای کنم، گفت نه برو دوماه تمام، فقط گرمی هر دوتون بخورید، ...

والا من چون از شوهرم مطمعن بودم ولی همه ابن کارایی ک تو گفتی رو فقط خودم خوردم و خ تقویت کردم خودمو ولی نتیجه نداد شما چن بار سقط داشتی

گوشیم بد تایپ میکنه، هر روز سیاه دانه شوهرم خورد، تو هم هر دو نفر تون بخورید معجزه میکنه، دوسه ماه کارای که گفتم رعایت کن و چیزایی که گفتم بخورید دو تا تون، سیاه دانه عالیه