2777
2789

مامانم از عصره یه سره گوشی دستشه داره زنگ میزنه به من..

منم حسش نیست حرف بزنم بنابراین مجبوره پیام بده..همش میگه چی بهم گفتین که این دختره نشسته عین ابر بهار گریه میکنه..

منم همش سین میکنم براش ایموجی های مختلف میفرستم..

یه جا برای همیشه این موضوع باید کات میشد..

خواهر..

چه واژه غریبی...البته الان دوساله خیلی غریب به نظر میرسه..

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امسال سال دومیه که جاریم شده..خونمو تو شیشه کرده بود..قبل ازدواجش جونمون برای هم در میرفت البته تا همین سه ساعت پیش جون من هنوزم میرفت ولی الان دیگه شک دارم..

فقط بلد بود بهم زخم زبون بزنه..همش بهم تیکه مینداخت..همش جلوی پدرشوهر و مادرشوهر و بقیه خونواده همسرم سنگ روی یخم میکرد..جوری که یه بار پدر شوهرم بهش گفت چرا اینجوری با شکیبا حرف میزنی..

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓

یعنی روزایی که میگفت میخوام بیام خونتون روز مرگم بود..میومد از پله های در ورودی تا پرده آشپزخونه ایراد میگرفت..هی گیر میداد..اگر خوب میگفت ایرادی نداشت فقط گوشه کنایه..

هیچ وقت هیچی بهش نگفتم..احترام کوچیک بودنشو حفظ کردم..حتی شوهرم خواست جلوش دربیاد نذاشتم..

اما امروززززز...

امان از امروزززززز....

احساس میکنم دیگه دلم نمیخواد ببینمش...یه جوری شدم..

یه مقداری به خاطر روز اولم مشکل داشتم..اصلت حوصله ظرف شستن و خونه مرتب کردن و..نداشتم..همتون خانومین درک میکنین چی میگم..

شوهرم طفلک گفت امروز زودتر میام دوتایی باهم به کارهای خونه برسیم..

منم بی حال و بی جون افتاده بودم روی تخت...

ساعت 7 اون موقع ها دیدم آیفون زنگ زد..گفتم حتما همسرمه..اما نگو جاری خانوم اومدن

موندیم توی خماری...اومدی لایکم کن اساترتر

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑

از این مدل هایی شده که دماغشونو بالا میگیرن زیر چشمی نگات میکنن!!

خدا میدونه چقدر سر اینکه دماغشو عمل کرده و زاویه سازی فک و گونه انجام داده قیف میومد!!

اومده بود منم بی حس و حال فقط یه پیراهن ساحلی تنم بود موهامم افشون..

از همون اول وارد شد شروع کرد:

همیشه تو خونه اینجوری؟!!

طفلک مهرداد(شوهرم) چی میکشه...

این پیراهن داغونا چیه میپوشی؟!

(حالا میدونه من معمولا چجوریما...)

ظرفاتم که نشستی..پس چیکار میکنی؟!

شکی چاق شدیا..هیکل بد ریخته بهم..یه ذره به خودت برس..

والا اگه یک کلمه حرفاتو فهمیدم کی به کیه

خب بابا تا تهش بزار بنویسم!!😂 مشخصه که! امروز با خواهرم که جاریمه بحثم شد..

هی من هیچی نگفتم..همزمان کمردرد و میگرن هم گرفته بود داشت پدرمو در میاورد...

موهامو شونه کردم و یه ذره به خودم رسیدم و صورتمو یه آبی زدم..

با همون حال از جام بلند شدم رفتم تو آشپزخونه یه چیزی بیارم بخوریم.. رفتم در یخچال شیشه شربت و آب رو بردارم و از تو کابینت دوتا لیوان که صداشون اومد:

_من هیچی نمیخورما... چیزی که با اون قیافه تو اون محیط کثیف درست شه از زهرمار بدتره!!

خداااااا

بمب ساعتی بودم که ترکیدم..

لیوانو محکم کوبیدم رو اوپن که از جا پرید:

_هووو چه خبرته؟!

دیگه منم ملاحظه نکردم..بابا خسته شدم دیگه..این چه وضعشه..شوهر و مادر و پدرم اینجوری با من حرف نزدن... دیگه عقده دو سالو ریختم بیرون...شروع کردم..

گفتم اولا هو لایق تو و شخصیت داغونته که تا چشمت به شوهر دکتر افتاد از خود بیخود شدی..

خاک برسر!!

تو اصلا احساس خواهرانه داری؟! خوبه من بودم تا باعث و بانی ازدواج تو و آرمین بدبخت بشم..تو اصلا منو میشناسی..میدونی من کیم..من خواهرتم بدبخت..کسی که از بچگی با تو بزرگ شده..حالا برای من جوگیر شدی هی جاری بازی درمیاری مثلا خیلی با کلاسی؟!

تموم که شد لایک کن فحش و محش ننویسی بترکونن نتونم بخونم..دوستان نترکونید خواهشا 

نه بابا اصلا اهل ناسزا نیستم!!😂

شوهرش دکتره؟؟؟یعنی پزشکه؟

شوهرشماچطور؟

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑