2777
2789
چون روز نهم برج نه سال ۹۹ اعداد مث همن 

خب چون اعداد مثل هم دیگس قرار بر این نیس که اون روز حتما یه روز منحصربه فرد باشه

زمان تعیین کردن اصلا اونطوری نیس عزیزم... نمیگم چیز بدیه هاااااا

ولی بهتره که زمان تعیین نکنید چون شما رسیدن به خواسته تونو وابسته به اون روز کردید و اگر اون روز اتفاقی که میخواید نیوفته باعث میشه خیلی ناامید بشید

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته  عزیزم جذب چند جوره.. نوشتنش مهم ترینشه

من نگفتم نوشتن اشتباهه

گفتم این که بنویسی تو فلان روز و دقیقا فلان ساعت قراره به خواستم برسم درست نیس

اخه چ دلیلی داره ساعت تعیین کنیم یا مثلا بگیم حتما باید فلان روز باشه 

این اشتباهه و ینی عجله کردن

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

خیلیا اینطوری رسیدن

هر جور راحتین

من اون چیزی که درست بود رو گفتم حالا هرکس هرجور مایله میتونه کار کنه

وابستگی به ینفر باعث میشه که کائنات دو نفرو از هم جداکنه.. کلا نباید  جای خدا و ارامشو  در ...

کائنات کلا مخالف وابستگی های دنیوی، ولی خیلیا  هستن با اثرار زیاد میخوان کائنات طرفشو نو بهشون برسونه، و خیلی از اوقات اون طرف مناسب نیست و اشتباه رسیدن بهش، اون رسیدن اشتباهه، واسه همینه اکثره اوقات میگن وقتی به یه چیزی یا کسی که میخوای نمیرسی بخاطر اینه که یه شخص بهتر یا یه اتفاق بهتر تر در انتظارته، برای همین میگن اسرار نکنید، اگه صلاح باشه خدا میرسونه ولی خیلیا اینو متوجه نیستن