2777
2789
دقیقا قانون جذب چیه؟ینی باید باور داشته باشی بش میرسی؟ اگه اره ک من اصلا پول نداشتم ولی ایمان داشتم ...

قانون شکرگذاری، و درخواست از طبیعت، مثلا یه چیزیو نداری ولی هرروز که بیداری میشی یا قبل خواب تصور میکنی که داریش، تو ذهنت بابات داشتنش شکر گذاری میکنی، و میگی مرسی که من فلان چیزو دارم، وای من چقدر باهوشم وای من چقدر پول دارم حالا پولامو چیکار کنم😉، بعدشم بخاطر داشتن کوچکترین چیزها از خدا شکر گذاری میکنی، و کائنات و خدا بهت کمک میکنن تا به ارزوت برسی، چون باور کردی که داریش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا همتون تو امضاهاتون نوشتین 99.9.9  

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

قانون جذب

قانون جذب هیچ ربطی به عدد 9 یا تاریخ جفت نداره!

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

تو رو خدا تو رو خدا یکی برای من هم توضیح بده

یکم سخته من انقد خوندم ولی باز نتونستم خوب جذب کنم.. ارزوهاتو تو یه کاغذ ینویسی و باور میکنی که تو فلان تاریخ و فلان ساعت بهش میرسی

یکم سخته من انقد خوندم ولی باز نتونستم خوب جذب کنم.. ارزوهاتو تو یه کاغذ ینویسی و باور میکنی که تو ف ...

این کار درست نیس

اینو نوشتیم برج ۹ اتفاق بیفته اون خواسته

خب حالا چرا برج 9

زمان تعیین کردن اصلا بد نیس ولی بهتره اینکارو نکنین 

بعدشم این که همه بنویسن تاریخ فلان بنظرم جالب نیس

دیگه مهم جذبش بود برای رسیدن که جذب کرده رسیده، نگه داشتنش ربطی به کائنات نداره، دیگه بقیشه مهارته خ ...

وابستگی به ینفر باعث میشه که کائنات دو نفرو از هم جداکنه.. کلا نباید  جای خدا و ارامشو  در قلب کسی بگیره .. این باعث میشه دو نفر جدابشن .. واسه اینه که خیلیا انقد به طرف و عروسی باهاش فکر میکنن و ارتعاش میدن به کائنات ولی وابستگی باعث میشه کائنات درست جواب نده و برعکس جواب بده

خب حالا چرا برج 9 زمان تعیین کردن اصلا بد نیس ولی بهتره اینکارو نکنین  بعدشم این که همه بنویس ...

چون روز نهم برج نه سال ۹۹ اعداد مث همن 

درتاریخ 9|9|99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد