2777
2789
عنوان

مشکل فولیکول

6060 بازدید | 20 پست

سلام پریودام نامنظمه

آمپول fsh زدم این ماه روز ۶ و ۷ و۸ پریود و کلومیفن خوردم از روز ۳ تا ۷ هر روز دو تا

امروز رفتم واسه بررسی فولیکولا

سه تا داشتم ۱.۵۷ و ۱.۵۹ و ۱.۷۰ داعونم  

کسی تجربه داشته؟واسه رشد فولیکولا چیکار کنم؟

خدا جونم شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍😍صحیح و سالم بغلم برسون🥰🥰 دامن همه منتظرا رو سبز کن🤲

عزیزم گرده نخل و گرمیجات زیاد بخور

برات ی نوشته میذارم حتما بهش عمل کن

چون خودمم این مشکلو داشتم

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حدود یکسال و چندماه بود اقدام کردم

ولی تنبلی تخمدان شدید و کیست تخمدان و پریودی های نامنظم داشتم

مدام قرص ال دی و این چیزا میخوردم برای تنطیم پریود

تا اینکه رفتم زیر نظر دکتر و شروع به خوردن قرص متفورمین کردم ک کیست هام در عرض5 ماه از بین رفتن

و شروع بخوردن گرمیجات کردم

سردیجات کمتر کردم ولی استفاده میکردم

تا اینکه دکتر بهم3 دوره قرص لتروزول داد دو دوره این قرص خوردم ک بار اول هیچ فولیکول غالبی نداشتم و بار دوم کیست 5 سانتی بوجود اومد

بعد از اون ب توصیه خواهرم داروی گیاهی "باه زنان" برای اقای تبریزیان گرفتم ماه اول مصرف کردم خوب بود ولی ماه دوم هم گرده نخل + باه زنان+ قرص لتروزول+ امپول hcg+ دمنوش دارچین مصرف کردم

گرده نخل با عسل خوردم و همچنین عسل و سیاهدونه و گرمیجات

البته همین ماه ک باردار شدم از روز اول پریود تا روز 14 چایی و چیزای کافئین دار نخوردم و بجاش فقط دمنوش دارچین و نبات میخوردم

دارچین کیفیت تخمک خیلی خیلی بالا میبره بطوریکه منکه همیشه فولیکولام اندازش 8 بود اون ماه 17 و 19 بود

و البته همسرمم 2 و 3 ماهی بود بهشون گرمیجات میدادم

مخصوصا صبح ناشتا گرده نخل+ عسل طبیعی+ سیاهدونه+ دارچین

در کنار همه ی اینها توکل بخدا و بیخیالی و از دستورالعمل شیخ بهایی هم ک ایات قرانی هست ک باید ب کمر ببندید هم استفاده کردم توضیحش در نت هست

ولی اگر استفاده کردید این دستور رو هنگام دستشویی، نزدیکی، و حمام اون ایات رو از کمرتون باز کنید

و از نذر صلوات برای امام جواد علیه السلام غافل نشید ک خیلی زود جواب میدن

ان شالله بزودی همه تون باردار بشید

ببخشید خیلی طولانی شد

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
منم دارم مگه باید رشد کنن؟

آره دکتر گفت واسه بارداری باید فولیکول بین ۱۸ تا ۲۰ باشه

خدا جونم شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍😍صحیح و سالم بغلم برسون🥰🥰 دامن همه منتظرا رو سبز کن🤲
من حدود یکسال و چندماه بود اقدام کردم ولی تنبلی تخمدان شدید و کیست تخمدان و پریودی های نامنظم داشتم ...

واسم دکتر قرص دارچین داده و پونیکا و اینوفولیک

سعی میکنم از سردیجات دوری کنم

ولی آخه فولیکول ۱؟؟؟😭😭😭

یک وهفتاد؟ ؟ ؟هفتاد؟؟؟؟پنجاه؟؟؟؟؟چرامن متوجه نشدم میشه خوب توضیح بدی؟ آمپول fsh??????

آره آمپول کارما fsh واسه رشد فولیکول

فولیکول هام زیر ۲ بودن

اگر میخوای پریودت تنظیم شه و کلا مشکلاتت حل بشه فقط پنج انگش بخور.من سه ماه خوردم پریودامو منظم کرده بود هر ماه کلی دفع داشتم اما دیگه چون ریزش موی شدید داشتم مجبور شدم داروی هورمونی بخورم.یه دوره گامل هر روز بخور خیلی خوبه بخدا 

اگر میخوای پریودت تنظیم شه و کلا مشکلاتت حل بشه فقط پنج انگش بخور.من سه ماه خوردم پریودامو منظم کرده ...

همون قطره ویتاگنوس

خریدم سه روز خوردم بعد چون رفتم دکتر فقط داروهای دکترو خوردم ترسیدم تداخل داشته باشن

تتداخل که داره.نه قطرش و نمیگم خود گیاهشو بخر دم کن 

دفعه آخر شش ماه پریود نشدم 

دفعه آخر شش ماه پریود نشدم 

خدایی من پریودام خیلی بد بود و پلی کیستیک دارم یک ماه کامپاند خوردم همه موهامو ابروهام داشت میریخت قطع کردم سه ماه خوردم بعد هر دفعه پریودام منظم شده بود قبلا هم اصلا دفع نداشتم خیلییی کم بود اما اونو که میخوردم هر ماه دفعمم زیاد بود .امامثل زهرماره هر روزم باید یه لیوان بخوری تا اثر بزاره.موقع پریود هم باید بخوری روزی دو لیوان .