2777
2789
برا نی نی سایتیا بله  ادم جرعت نداره از خدا و دین و حجاب و ....بگه همچین فضایی داره اینجا

خیر قبلا سایت فی لتر شده تهدید شده از سمت مشرق نیوز بنابراین یک سری چیزا ممنوع شد 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خب نباید توهین کرد متاسفانه هنوز یادنگرفتیم نباید به اعتقاد همدیگه توهین کنیم. حالا تاپیک غیبت و ...

دیگه الان اینجوریه نباشه سایت میبندن گلم دو بار تا حالا سایت بسته شده

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
توهین و جنجال نداشت تو تاپیکش، میخواستم بخونم دلیلشون چی بود

گلم میشه به هر حال در کل زدن تاپیک های عقیدتی سیاسی پوششی ف  ا ل ممنوعه 

اتفاقا همه داشتن تشویقش میکردن ،بددد حجابا نبودن😏

من ازسکوت موریانه ها میترسمممم....

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم

دو بار سایت را بستن یک بارم تهدید شد به هر حال من یادمه اون روزها را 

گلم از سال ۸۸ اینجام این تاپیک ها قبلا ازاد بود فقط باعث توهین و دشمنی میشد

بله عزیزم میشناسمتون.

دشمنی هم به خاطر فضای ناسالم هست، وقتی بحثی شکل میگیره کمتر کسی هست که عاقلانه صحبت کنه و عمیقا فکر کنه به حرفهای طرف مقابل نه اینکه فقط به فکر کم نیاوردن و جواب دادن باشه. که متاسفانه اینطور نیست و تاپیک تبدیل میشه به میدان جنگ.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

متاسفانه، اما تاپیک های منفی مثل جن و دعوا و بی احترامی به بزرگترها،و تشویق به سقط  وطلاق آزاد ...

جن البته منفی نیست  کما اینکه در همه ادیان هست من خودم دچارشون بودم ولی در کل جو سایت بسیار بد شده

متاسفانه، اما تاپیک های منفی مثل جن و دعوا و بی احترامی به بزرگترها،و تشویق به سقط  وطلاق آزاد ...

گلم تا وقتی احترام به عقاید و تفکرات نباشه همینه بر فرض همون سقط خب واقعا شاید طرف به دلایلی نتونه مهم اینه ما نمیتونیم تفاوت ها را بپذیریم این من نمونه کوچکش در نورد پسرم دارم تو جامعه میبینم مردم ما متاسفانه ان گونه که نشون میدن مهربان و همدرد نیستن 

جن البته منفی نیست  کما اینکه در همه ادیان هست من خودم دچارشون بودم ولی در کل جو سایت بسیار بد ...

امیدوارم یه روزی جو سایت درست بشه،طوری بشه که وقتی میاییم اینجا مطلب میخونیم،یه چیز مفید یاد بگیریم،انرژی مثبت بگیریم،و از تجربه های زیبای دیگران استفاده کنیم

در هر صورت ما تا وقتی تفاوت ها را نپذیریم این جنجال ها وجود داره متاسفانه و خب سایت هم چون چند بار بسته شده چشمش ترسیده و مجبوره یک سری قوانین قرار بده وگرنه نی نی سایت سال ۸۵ کجا که من خواننده خاموش بودم نی نی سایت سال ۹۹ کجا 

امیدوارم یه روزی جو سایت درست بشه،طوری بشه که وقتی میاییم اینجا مطلب میخونیم،یه چیز مفید یاد بگیریم، ...

امیدوارم قبلا اینگونه بود حتی اگر دو نفر مثل هم نبودن در اخر با هم دوست میشدن 

گلم تا وقتی احترام به عقاید و تفکرات نباشه همینه بر فرض همون سقط خب واقعا شاید طرف به دلایلی نتونه م ...

ان شاالله عوض مشکلی که دارین خدا بهترین چیزها رو بهتون بده،و این رو بدونین این دنیا در مقابل اون دنیا هیچه،موفق باشین