2777
2789
امیدوارم قبلا اینگونه بود حتی اگر دو نفر مثل هم نبودن در اخر با هم دوست میشدن 

درسته عزیزم اما بستگی به تفاوت ها داره،

مثلا وقتی یه خانومی خیلی راحت از خیانتش حرف میزنه و دیگران هم بهش تذکر نمیدن،این کارش ترویج گناه هست و ممکنه روی بعضی ها اثر منفی بزاره

درسته عزیزم اما بستگی به تفاوت ها داره، مثلا وقتی یه خانومی خیلی راحت از خیانتش حرف میزنه و دیگران ...

قبلا مشورت میکردن حتی خود من میگفتم تصمیم قطعی با خودته یا در مورد مسایل پزشکی و خب الان خیلی افراد کم سن متاسفانه عضو شدن کسانی که ما تو سن اونا بودیم دغدغه هامون مسایل دیگری بود به نظر من سایت باید رده سنی داشته باشه یک جوری 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا اینجا هر تاپیکب جز غیبت شوهر مادر شوهر  خواهر شوهر جاری میترکه سایت که نیس دور همی خونه اع ...

واقعا خیلی فهمیده ای برای بحث های انسانی بعضی ها عقلشون گنجایش نداره انگار.!!!!!

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق
چون بچه های این سایت با دین مشکل دارن همشون زده شدن  من این تاپیکو ندیدم ولی یه تاپیک دیگه ...

جالبه واقعا، اگه یه خانم چادری بشه و منصرفش کنن دخالت دربخش اعتقادی اون خانم نیست و این جمله معرفشون که سرت به کار خودتون باشه اصلا کاربرد نداره🙄🙄🤨🤨😏😏😏😏😏

واقعا خیلی فهمیده ای برای بحث های انسانی بعضی ها عقلشون گنجایش نداره انگار.!!!!!

ببین متاسفانه ماها آدمای انعطاف پذیری نیستیم 

هر کدوممون با هر عقیده ای خودمون فکر میکنیم نظر ما درسته و کسی نباید با ما مخالف باشه 

با حجابش خودشو پاک و مقدس میبینه و بی حجاب رو کافر، بی حجابش هم خودشو تابع دین انسانیت می‌دونه و با حجاب رو ریاکار و نون به نرخ روز خور

اینه که آخر و عاقبت این تاپیکا میشه دعوا نه گفتگوی دوستانه

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
گلم کلا قوانین سایته نباید در مورد پوشش تاپیک زد من از سال ۸۸ اینجام این تاپیک ها کلا توش دعوا وجنجا ...

عزیزم ممنون از وجدان وادبتون ولی ما از همه تربیون ها وهمه جا باید اطلاعات کسب کنیم در مورد بعد روحانی خودمون تاکی اخه تاپیکهای روتین واز قوم شوهر بگیر تا خیانت ودیشب غذا چی داشتیم..نمیگم مشکلات مردم باید نادیده گرفته بشه هرگز ولی نباید به چشم تفریح روزانه وسرگرمی بشه اخه انسانیت پس چی میشه نباید برای سلامت وارامش روانمون بیشتر بدونیم ای کاش یکم واسه خودمون بیشتر ارزش قائل بشیم.سپاس از ادب شما وتاسف از بی تفاوتی وبد ادبی قشری خاص.

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق
ببین متاسفانه ماها آدمای انعطاف پذیری نیستیم  هر کدوممون با هر عقیده ای خودمون فکر میکنیم نظر ...

مهم این نیس که کی چی رو چی میبینه قاضی کسی دیگه ای هست دوست عزیز واو هر لحظه شاهد وناظر براعمال خلایق.هر چیز روهم خالص وناب میخره.یاحق

مهم این نیس که کی چی رو چی میبینه قاضی کسی دیگه ای هست دوست عزیز واو هر لحظه شاهد وناظر براعمال خلای ...

اون که بله 

قضاوت کار ما نیس 

من صرفا صحبتم در مورد بچه های سایت و اینکه چرا نمیشه در مورد مسایل عقیدتی تاپیک زد، بود

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
اون که بله  قضاوت کار ما نیس  من صرفا صحبتم در مورد بچه های سایت و اینکه چرا نمیشه در مو ...

عرض کردم قضاوت ما مهم نیست فقط رعایت احترام وادب در همه اقشار لازمه هست .تو دین ما وانهایی که ملزم به دین واقعی هستند رعایت ادب یک اصل مهم هست وبه عنوان یک میراث نام برده شده است.

جن البته منفی نیست  کما اینکه در همه ادیان هست من خودم دچارشون بودم ولی در کل جو سایت بسیار بد ...

من به شما درخواست دوستی میدم لطفا قبول کنید

میخواستم امروز تایپک بزنم که میخوام چادری بشم🙃

چه نوع چادری خوبه بگیرم

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
تبریک میگم،امیدوارم موفق بشی،تاپیکش رو بزن 

ممنون حتما میزنم😊

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟