2777
2789
لابد تعصبات بیجایه ی عده بدحجاب رو تفکرات خودشون

انقدر زود قضاوت نكنيد خود نى نى يارا ميبندن

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا اینجا هر تاپیکب جز غیبت شوهر مادر شوهر  خواهر شوهر جاری میترکه

سایت که نیس دور همی خونه اعظم خانومه واسه سبزی پاک کردن 😐

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
چون بچه های این سایت با دین مشکل دارن همشون زده شدن  من این تاپیکو ندیدم ولی یه تاپیک دیگه ...

گلم کلا قوانین سایته نباید در مورد پوشش تاپیک زد من از سال ۸۸ اینجام این تاپیک ها کلا توش دعوا وجنجال میشه اخر سر چه اون وری چه این وری من خودم بی حجابم ولی هیجوقت به ادم های با حجاب هیچ توهینی نکردم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

حالا یه تاپیک هست با عنوان تف به شرف همه تون! تا صفحه چندم رفته! گزارش زنا کجا نشستن؟!😐

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
معلوم نيست چشونه من تو تاپيك گوشى بودم داشتم اطلاعات ميگرفتم تعطيل شد . تاپيكاى مادر شوهر خواهر شوهر ...

گلم بالاتر نوشتم به علت توهین ها و جنجال ها زدن تاپیک های پوششی و حجاب ممنوع شده 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
فقط میدونم کلا تاپیک در مورد پوشش ممنوعه چه اون وری چه این وری 

سلام. چرا؟ من چنین چیزی از نی نی یارها نشنیدم حتی یک بار تو خصوصی هم گفتم میخوایم تاپیک حجاب بزنیم.

حتی اگر ممنوع هم باشه باید اعتراض کرد، مطالبی که آگاهی خانمها رو بالا میبرند روز به روز بیشتر سرکوب میشند تو این سایت و مطالب بی ارزش پر بازدید تر.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

گلم بالاتر نوشتم به علت توهین ها و جنجال ها زدن تاپیک های پوششی و حجاب ممنوع شده 

بله در جريانم كلا تاپيك شوهر و مادرشوهر ازاده انگار . حالا پوشش يه چيزى گوشى چرا تعطيل شد

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
سلام. چرا؟ من چنین چیزی از نی نی یارها نشنیدم حتی یک بار تو خصوصی هم گفتم میخوایم تاپیک حجاب بزنیم. ...

تو تاپیک های نی نی یار ۵ هست 

گلم کلا قوانین سایته نباید در مورد پوشش تاپیک زد من از سال ۸۸ اینجام این تاپیک ها کلا توش دعوا وجنجا ...

آره خب نباید توهین کرد متاسفانه هنوز یادنگرفتیم نباید به اعتقاد همدیگه توهین کنیم. حالا تاپیک غیبت و مادرشوهر و خواهرشوهر بود نمیترکید 

سلام. چرا؟ من چنین چیزی از نی نی یارها نشنیدم حتی یک بار تو خصوصی هم گفتم میخوایم تاپیک حجاب بزنیم. ...

گلم از سال ۸۸ اینجام این تاپیک ها قبلا ازاد بود فقط باعث توهین و دشمنی میشد