من با شوهرم به شدت اختلاف دارم خانوادم تا فهمیدن اختلاف دارن کلا با من قطع رابطه کردن حتی خواهرم یه بار گفت مشکلاته تو اصلا ربطی به ما نداره به مامانم چیزی نگو حالا از اون طرف مامانم یه داداش معتاد دارم که خرج خودش موادشو بچه هاشو تا زنش که طلاق گرفته همه چیزشونو میده اینورم خواهر داداش کوچیکم از یه شهریی رفت خونشون حدود 2 ماه تمام خونش بود تا خونه بخره حتی یه خونه کوچیکم داشت داد اینا فعلا مجانیی بشینن تا خونه شون اماده بشه و همینجوری از نظر مالی کلی کمکش میکنه الان من می خوام جدا شم اما هیچ حامی ندارم تازه فهمیدن همسرم منو می زنه و بهم خیانت میکنه کلا ولم کردن اصلا حتی بهم زنگم نمیزنن
اما خوب ما یه خونه ارث پدریی داریم که مادرم وبرادر معتادم توش زندگیی میکنن که با فروشش حولو حوش 300 ملیون به من میرسه مامانم نمی فروشه میگه که اگه بفروشم داداش بزرگم همه رو دود میکنه از این طرفم من تو فشارم و هیچ حامیی ندارم می خوام ازشون بخوام ارثیه منو بدن اما خوب مامانم خیلیی نفرین میکنه میترسم نفرینش منو بگیره اما خوب منو دخترم خدا خدش شاهده خیلیی تو عذابیمو تنها چیکار کنم الان با اون پول میتونم یه خونه کوچیک رهن کنم و یکم تا بچم از اب گل در بیاد خرجمون بدیم چیکار کنم