2821
2789
عنوان

اینا علایم کروناست یا توهم میزنم

244 بازدید | 24 پست

من خیلی رعایت میکنم هنوزم هر چی میخریم الکل میزنیم و میشوریم هیچ جا هم نمیرم چون بچه کوچیک دارم

حالا از دیروز سر درد شدید که از فک بالام شروع میشه تا پیشونیم و یه سرگیجه خفیف میل به غذا ندارم بعد از غذا هم حالت تهوع میگیرم

نگران نباش بابا کرونا نیست

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممکنه 

میتونی بری ازمایش‌بدی خیالت راحت بشه اگر‌باشه که سریع درمان کنی به اخراش نرسه که درمانش سختتره

اگرم نباشه حداقل خیال خودت راحت میشه

ما سر همین که رعایت میکنیم و‌بیرون‌نمیریم و‌امکان نداره کرونا باشه‌و‌چهار‌لیتری چهارلیتری الکل تموم‌میکنیم و‌ماسک ان ۹۵ میزنیم‌و‌....

یک‌عزیز از دست‌دادیم که اگر اگر اگر همون‌اول رفته بودیم ازمایش شاید عزیزمون‌الان پیشمون بود 😔

اگر شک داری‌برو ازمایش بده نترس کرونا و اول بفهمی میشه کاریش کرد اما اگر اخر بفهمی دیگع هرچیم خرج کنی هرکارم کنی دیگه نمیشه کاریش کرد

هنوز تو شوکیم باور نمیکنیم یک‌عزیزمون کرونا گرفت دیگه هم‌نیست روزی نیست لعن و‌نفرین نکنیم خودمونو که ای کاش میرفتیم ازمایش اینقدر مطمعن نمیگفتیم ما که‌رعایت میکنیم چطور کروناست

وااای تو باردای؟؟؟

بله ومتاسفانه دخترم وشوهرمم گرفتن 

خدا شاهده تو ای 5 ماه بجز دکتر وسونو جای نرفتم 

فقط دو سه بار خونه خواهرم 

شوهرم انقد رعایت میکرد حیف اون 5 ماه از زندگیم ک اونطوری گذشت 

هنوز بعد 1 ماه سینم درد میکنه

یا حسین(ع)❤️❤️❤️
بله ومتاسفانه دخترم وشوهرمم گرفتن  خدا شاهده تو ای 5 ماه بجز دکتر وسونو جای نرفتم  فقط د ...

اخیییییی.خدا بچهاتو حفظ کنه

خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏
فک نکنم کرونا باشه تنگی نفس و تب و اینام ک میگی نداری اگه سردردت و حالت تهوع و اسهال داشتی بیشتر برو ...

اسهال تنها هم‌نشانه کروناست استرس گرفتم شوهرم اسهال شدید گرفته خیلی نگرانم😰

2825
2823
2791
2779
2792