2777
2789

میخوایم کابینت بزنیم ممبران دوست دارم اما حس میکنم شلوغه هایگلاسم خیلی دوست دارم مخصوصا ترکیب سفید قهوه ای سادگیشو خیلی میپسندم حالا موندم کدوم بهتره کار کدوم شرکت کیفیتش بهتره ممنون میشم راهنمایی کنید

هود و گاز و سینکم میخوایم بگیرم از هودای مخفی خوشم نمیاد ،گاز شیشه ای میخوام اخوان میگن خوبه ؟؟! سینک گرانیتی دوست داشتم ک همه گفتن میشکنه استیل میخوام انتخاب کنم کدوم مدل و مارک خوبه اگ استفاده کردید از مزایا و معایب همه اشون بگید لطفا

هایگلاس رو من از AGT میگیرم پنل رو اپن هم LG میزنم معمولاً

ممبران هم برند خاصی نیست که باهاش کار کنم یه شخصی هست دوستان معرفی کردن کارش هم قابل قبوله

گاز اخوان هم به معنای واقعی به درد نخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط سینگ اخوان نگیر من گرفتم خیلی پشیمونم اصلا راضی نیستم متاسفانه ایلیا استیل خیلی میگن خوبه

انگار واقعا شانسیه🙃

خودمن ایلیا استیل دارم اصلااااااا راضی نیستم ازش ولی مامانم اخوان داره بی نهایت سینکش خوبه و عالی کاش اخوان میگرفتم پشیمونم

عزیزم ما سینک مون گرانیتی هست اصلا اینجوری نیست که بشکنه!!!! 

کی بهت گفته، هرکی بود که اطلاعاتی نداشته در این مورد!!! 

اتفاقا خیلی هم خوبه، رنگی چیزی به خودش نمیگیره، سفت و محکمه و اگه مثلا بخوای چیزی پرت کنی توش ممکنه اون چیزه بشکنه ولی سینک نه، مارکش رو هم نمیدونم، ولی یه مارک معروف آلمانی هست برا ما که درصد گرانيت اش فک کنم 70 اینا باید باشه، 

کابینت هم هایگلاس ساده بزن، با ترکیب رنگی سفید و سورمه ای خیلی شیک میشه، البته اگه میتونی یه جزیره (یک نوع اُپن) هم وسط آشپرخانه ات بزار، خیلی شیک میشه و اگه فر یا مایکروویو هم داری ( فر توکار) سعی کن برای این دو جا درست کنی که بشه مثل فر یا ماکروویو توکار خیلی شیک میشه

هود  و گاز ایرانی اصلا نگیر، خوب نیست مخصوصا اخوان و اینا.....  ولی مارک لتو خیلی خوبه ( Leto) البته نمیدونم گاز داشته باشه ولی احتمالا داره، سعی کن که رنگ هاشوو مشکی باشن یا چند رنگ خاص نمیدونم سلیقه خودته دیگه 

بببخشید خیلی حرف زدم ولی امیدوارم کمکی کرده باشم 🙏😉

Le terre est un livre et nous chaque mot dans l'histoire de la vie 😍📙📙

خونه بابام دو تا گاز (کن و داتیس )داریم هر دوش خوبن.ک ن بهتره بنظرم از نظر شعله

سینکامونم از سنگه  گرانیته کرمه کامل چندین ساله داریم ، نشسکسته مگه چکارش میکنن؟

کابینتامونم هایگلاسه راحت پاک میشه کرم روشن ممبران نداشتم  ولی قشنگه

عزیزم ما سینک مون گرانیتی هست اصلا اینجوری نیست که بشکنه!!!!  کی بهت گفته، هرکی بود که اطلاعات ...

ممنونم عزیزم منم اینجوری شنیدم راستش ترسیدم 🤭😬 درسته عزیزم فرتوکار ندارم ولی ماکروویو دارم که میخوام توکار بذارم فرم دوس دارم بخرما اما خیلی گرونه چون هم ماکرو دارم هم فرگازی  دلم نمیاد الکی هزینه کنم ممنونم از اطلاعاتی ک دادی😘💖

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام 
سایت کلینیک ساختمانی موعودکه داخل سایتشون کلی مقاله از جمله آموزش تمیز کردن برق انداختن شیر آلات، نگهداری و مراقبت از شیرآلات طلایی ، شیرآلات طلایی ، مزایا و معایب شیرآلات سفید همچنین کلی محصولات اعم از انوع شیرآلات، هود، سینک ظرفشویی و علم دوش های لوکس و کلی از محصولات دیگه رو که میشه از سایتشون خریداری کرد حتما به سایتشون سر بزنید

سلام. مارک ایلیا استیل هم نگیر چون یا به مشکل میخوری و خدمات پس از فروشش هم فقط سر کار میزارنت تا خسته بشی و ولشون کنی یا میگن یک بنایی یا تغییراتی در کابینت و انصالاتتون بدید تا مشکل حل بشه. کلا ایلیا نگیرین