2777
2789
عنوان

دوستم که خودکشی کرد حامله بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 11666 بازدید | 233 پست

وای الهی☹☹☹

خیلی خانواده ی بدی داشته که دخترشونو نجات ندادن

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

وقتی میگم زن باید استقلال مالی داشته باشه واسه اینجور موقع ها خوبه !

طلاق میگیری و روی پای خودتی.کاری به خونواده ت نداری که بخوان بگن بگیر یا نگیر

شاغل باشی و از ازدواجت هم‌راضی باشی، کمک خرج زندگی هستی تو این شرایط اقتصادی

_آبنبات هستم_

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سره خاک کامل شستم گذاشتمشون کنار

خوب کردی عزیزم حقشون بود😓😓

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  
روانی بود میگفت داری خیانت میکنی 

شوهر بیشعورش فهمید زنش حامله بوده باید دار میزد خودش و مرتیکع

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲

کاش خانوادها انقد از طلاق نترسن.وقتی میبینن بچه اشون داره اذیت میشه پشتتشون باشن.بخدا خیلی ها از ت س خانوادهاشون با شوهرهاشون‌میسازن هیچ خیری هم‌از زندگی‌نمیبینن.کاش فرهنگ سازی بشه

ما هم دختر همسایمون از موقع نامزدی شوهرش اذیتش میکرد خانوادش نمیذاشتن جدا شه بچه دارم شد همچنان اذیتش میکرد بچش فک کنم۷سالش شد دیگه تحمل نداشت خانوادش نمیذاشتن جدا شه خودکشی کرد شوهرشم شهردار بود توی یکی از شهرستانامون جالب اینجاس تا زنش زنده بود مستاجر بودن همینکه زنش فوت کرد ب چهلمش نرسید کوچه خونه بابا دختره خونه خرید و دختر همسایه دیوار ب دیوارشونو گرفت