2777
2789
عنوان

دوستم که خودکشی کرد حامله بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 11666 بازدید | 233 پست

آخی طفلک انشالله خدا از سر تقصیرش بگذره و اون دنیا در آرامش باشه

اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واییییی ایشالا تقاص بده مرتیکه😔😔😔😔

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
خیلی ابــــــــــــرو موج میزنه تو خانوادشون😐😐😐😥😥😥😥

عوضیا😠😠😠

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

کی تو ایران طلاق میخواد جا بیفته خدا میدونه دختره زیر دست شوهرش بمیره اشکال نداره طلاق بگیره عااره بمیرم برای خودش و بچش

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲

بنظرم خیلی مهمه از قبل تعصب و اعتقادات خانواده شوهر رو برانداز کنی

موقع ازدواجم حق طلاق و .. رو بگیری..  ولی میتونست ثابت کنه که کتک میخوره با همون پزشکی قانونی ازش جدا میشد

گاهی ما خیلی بی عرضه ایم انگار منتظریم یکی دیگه مراقبمون باشه...

زن بیچاره خدا ببخشدش خدا رحمتش کنه ایشالا شوهرشم زوده زود بهش ملحق شه

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍

تروخدا خودکشی نکنین

تحمل کنین

همه چی درست میشه

همه چی آخرش خوب میشه ، اگه خوب نیس ینی هنو آخرش نشده ، تحمل کنین بجنگین بخدا همه تو زندگیشون مشکل دارن ولی ناامید نشید از رحمت خدا از زندگی 

بخدا یه جایی درست میشه همه چی فقط صبر داشته باشین 

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️