2777
2789

قبلا برای اینکه مبلغ رو واریز کنیم حتما باید به درگاه بانک ملت میرفتیم با شناسه واریز،واریز میکردیم،برای ما اینطور بود برا شما چطور؟یا استان به استان فرق داره؟🤔

الان پیام میاد با هربانک عضو شتاب میشه

حالا سوالم اینه باهمراه بانکم میتونم بزنم بدون شناسه واریز؟بانکی غیر از ملت

زنگ زدم به مسئولش گفت من دیگه اونجا کار نمی کنم🙁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهی چند میریزین

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
چیزی که استارتر گفت شبیه کارت بکارت معمولی نیست

عزیزم شناسه واریز داره که حتما به حساب خود شخص واریز بشه

کارت به کارت معمولیه اینم

منم شماره کارت فرزند رو دارم

خب چجوری شماره کارت خود نیازمند گرفتید  منم دوست دارم‌مستقیم‌برای خودش بریزم

باید بری کمیته امداد شهرتون.انقددددر بچه های بی سرپرست هست ک...دقیقا مستقیم میریزیم شماره کارت بهتون میدن

عزیزم شناسه واریز داره که حتما به حساب خود شخص واریز بشه کارت به کارت معمولیه اینم منم شماره کارت ...

این کاری که میکنی بهتر از هزاران دعا و نماز و روزه و ازین چیزایی که مذهبیا میگن هس

دمت گرم

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍