2777
2789
عنوان

سوپ برا کودک شش ماهه

952 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها شما اولین سوپایی ک برا بچه تون درت کردید چی توش ریختید 

چجوری درست کردید ؟کامل توضیح بدید

حرفات تو دلت جمع میشه جمع میشه جمع میشه یدفعه همرو میگی جنگ میشه

من بچه ندارم ولی بنظرم سبزیجات (هویج ذرت سبزی نخودفرنگی گوجه...)بریز توی سوپ میکس کن باید به بچه همه چی بدی که بد غذانشه

در سرم جنگ های بسیاری‌ست و تنها کشته اش منم …                  ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پای مرغ

توصیه میکنم بخر و فریزکن،عالیه من زنداداشم‌مرتب سوپ پای مرغ وقلمه میداد ب بچه ش

من تازه شروع کردم

ی پای مرغ

درحد ی قاشق برنج محلی 

ی ذره پیاز 

نوک چاقو نمک وزردچوبه

اب

بذار رو حرارت بپزه...اب زیادبذار چندساعت بمونه،لعاب میده برنجت عصاره ی پای مرغم درمیاد

عالیه

اگ دوس داشتی سه چهارتیکه سیب زمینی هم بذار

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸

من بار اول یکم سینه مرغ یکم برنج نیمه دونه با نصف هویج و کره اخر دفعه هم لیموترش یکم....دیگه از دفعه های بعدی با ماهیچه و کم کم جو پرک سیب زمینی جعفری عدس اضاف کردم باید هردفعه ی چیزی اضاف کنی تا معده بچه اذیت نشه

درجستجوی راهی برای رسیدن ب آرزوهامم😍🕊

من هنوز بچم دنیا نیومده ولی اینجا یبار خوندم ک سوپ بچه رو نباید از همون اول همه چی بریزی مثلا اول با مرغ و برنج و هویج بپزی فقط برنج و هویجشو له کنی بهش بدی بعد چندروز از مرغشم بدی بعد چند روز سیب زمینی هم توش بریزی بهش بدی بعد ک ب مرغ عادت کرد گوشت بریزی و...