2777
2789
قرمه سبزی. 😋

دیروز قرمه سبزی داشتیم کمی هم واسه خودم نگه داشتم امشب میخورم.من عاشق قرمه سبزی مونده هستم که با ب نج هم قاطی میشه بعد گرمش میکنی .وایییی یعنی بوی بهشت میده

یاشاسین آذربایجان💓✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا فقط کته گذاشتم نمیدونم کنارش چی درست کنم

لطفا راهنمایی کنید

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
فعلا فقط کته گذاشتم نمیدونم کنارش چی درست کنم لطفا راهنمایی کنید

کتلت

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

زیر برنجی گذاشتم

با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟  پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز ..  در آسانسور بزنه به کمرت ملعووون⁦O_o⁩                                                                                                                 من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو  میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!    
دیروز قرمه سبزی داشتیم کمی هم واسه خودم نگه داشتم امشب میخورم.من عاشق قرمه سبزی مونده هستم که با ب ن ...

نوش جان 

اصلا قرمه سبزی هرچی بمونه خوشمزه تر میشه 😋

ذات بد نیکو نگردد زانکه بنیادش بد است.                          
کتلت

دیروز خوردیم 

کوکو درست کنم؟

شوهرم خونه نیست فقط من و بجه ها هستیم

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
آش رشته با پیاز داغ و نعنا داغ فراوان.توش آب قلم هم ریختم🤤

نیاز نبود انقدر دهنمونو آب بندازی😅😅😅

نووووووووش جونت باشه عزیز دلم 

من ک دارم برای پاییز خونه تکونی میکنم آخراشه دیکه انشاالله،  ی هفته هست دلم اش رشته میخواد

منتظرم کارام تموم شه بپزم

بجه ها برای هم گزارش بزنیم؟ برای  تاپیکامون 

چی هست🤔

مرغ زیر برنج 

با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟  پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز ..  در آسانسور بزنه به کمرت ملعووون⁦O_o⁩                                                                                                                 من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو  میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!