2777
2789

چهارشنبه موعدمه و وقت جراحی دندان دارم میگم کاش تا اون موقع بدونم باردارم یا نه که اگه باردار بودم جراحی نکنم

پنج شش روز مونده نشون میده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روز مونده نشون میده نمیشه آزمایش داد؟

باید حداقل تا روز موعد صبر کنی اون روز ممکنه نشون بده ممکنه نه ولی روز موعد میشه ازمایش بدی نشون میده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
باید حداقل تا روز موعد صبر کنی اون روز ممکنه نشون بده ممکنه نه ولی روز موعد میشه ازمایش بدی نشون مید ...

اگه باردار باشم ضرر داره جراحی؟

عکسم رو دو هفته پیش گرفتم دیگه لازم نیست

آخه چهارشنبه وقت گرفتم میخواستم حداقل تا سه شنبه بدونم

نمیدونم به مظرم با یه ماما مشورت کن ولی بارداری به این سادگی نیست هر ماه اقدام 25 درصد احتمال بارداری داره باز من نمیدونم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

اگه حداقل دو هفته از اقدام گذشته باشه امکانش هست نشون بده 

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

اگه باردار باشم ضرر داره جراحی؟عکسم رو دو هفته پیش گرفتم دیگه لازم نیست

تو بارداری انگار میگن نکنید بی حسی اش ضرر ممکنه داشته باشه ولی شرایط خاص باشه با اجازه دکتر زنان تو بارداری میشه انجام داد