2777
2789

پیش من بدگویی اونو میکنن،  پیش اون بد منو میگن

من و جاریم با هم خوبیم، احساس میکنم می خواد بین ما تفرقه بندازه، به قول معروف پادشاهی کنه

رفتار مادرشوهرم با هر کدوم ما هم در ظاهر خوبه، فقط پشت سرمون خیلی بدگویی میکنه

چرا اخه؟؟؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه مادرشوهرا همینن برای منم همینه ولی من اهمیت نمیدم

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

ینی اگ از اون میاد پیش من میگه از منم پیش اون میگه!؟🤔مادرشوهرمو میگم

با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟  پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز ..  در آسانسور بزنه به کمرت ملعووون⁦O_o⁩                                                                                                                 من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو  میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!    

نمیدونم . من کلا ب جاریم رو نمیدم چون خیلی خاله زنکه ی وقتایی ک خودش خودشو میزد ب پرویی میومد‌ تو زندگی من همش میگفت مادر شوهر پشتت اینو گف اونو گفت ...... دیگه نمیدونم راست میگفت مادر شوهرم پشتم جلوش حرف میزد یا دروغ. 

مثلا میگف گفته شبنم چقد زشته لباساش قدیمیه  ازین حرفا😑

خب ندار بگه 

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

عزیزم همین کاررومادرشوهروخواهرشوهرهام بامن وجاریم کردند...یه روزک مجبوری رفتم خونه اش همه حرفاروشدوفهمیدیم اوناکلی دروغ ازمن ب اون وازاون ب من گفته بودن،جاریم برام شدمثل یه خواهربعد4سال ک میشناختمش،4ماه باهم رفیق ودوست شذیم ک بعد4ماه رفاقتمون تصادف کردوفوت کرد...الان خیلی برام سخت میگذره ک کاش بیشترباهاش وقت میگذروندم

سیمامامان امیرعلی وهلیامامان دایان بهم درخواست دوستی بدید...کاربرقبلیم بهار

تفرقه بینداز و حکومت کن😐

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند