2777
2789

خانم ها من ساکن نیشابور برای زایمانم که تقریبا آخر مهر ماهه ان شاالله میخوام بیام مشهد دنبال دکتری هستم که سزارین برام بنویسه نامه بده من مشکل دارم نمیتونم طبیعی زایمان کنم آخه الان زنگ زدم بیمارستان بنت الهدی گفت سزارین اختیاری انجام نمیشه در هیچ‌بیمارستانی مگه نامه دکتر داشته باشین که مشکل دارین که سزارین کنن لطفا اگه دکتری می شناسید تو مشهد که کارش خوبه و  حاضره پول بگیره و نامه بده بهم معرفی کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه ممنون عزیزم❤❤❤❤

عزیز بیمارستانا قبول نمیکنن ولی شاید دکتری ک من برم شاید قبول کنه اگ‌ببینه مترسی. و مشکل داری دکتر خوبیه بیمارستان جوادالاعمه و مهر و و اینا میشینه ولی منم مخام برم جوادالاعمه 

برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘

من دکتر قدسیه علوی بود نمیدونم از ای کارا میکنه یا نه 

بنت الهدی هم طبیعی زایمان کردم با سرم بی دردی موقع زایمان هم درد نداشتم عالی بود 

بی حسی از کمر نه ها یه گازی بود تو بینیم پخش شد یه سرم هم بهم زدن دیگه تو خواب و بیداری بودم . دو ساعت بعد بچه دنیا اومده بود به حال اومدم

باید تا ۶ و ۸ سانت رحمت باز بشه تا بزنن برات

زندگی زیباست
من دکتر قدسیه علوی بود نمیدونم از ای کارا میکنه یا نه  بنت الهدی هم طبیعی زایمان کردم با سرم ب ...

خیلی از درد طبیعی بد شنیدم میگن وحشتناکه بی حسی هم شنیدم‌میگن باید ۴۰ هفته ات پر باشه دوستم ی

بیمارستان مهر بود طبیعی گفت اپیدورال هم دریافت کرده ولی بعد ۵ ساعت زدن بهش ولی خیلی میگفت دردهای وحشتناک داشته نمیتونسته تحمل کنه داد میزده از درد 😭

خیلی از درد طبیعی بد شنیدم میگن وحشتناکه بی حسی هم شنیدم‌میگن باید ۴۰ هفته ات پر باشه دوستم ی بیمار ...

درد که منم درد کشیدم تا ۸ سانت  ولی خب درد من طولانی نشد من زود زایمان کردم 

شما ورزشای ماه اخر بارداری انجام بده . خیلی کمکت میکنه من ۴ونیم صبح بستری شدم ۸ و ۲۰ دقیقه بچه دنیا اومد

هی هم بهم میگفتن تو بیمارستان دراز بکش ولی من نمیتونستم باد راه میرفتم 

دردش اونجوری نیست که بمیری یکم میگیره یکم ول میکنه حیلی بده ولی قابل تحمله .

زندگی زیباست

عزیزم...ببین زایمان هم ژنیتیکیه یعنی خاله و مادرت چه جوری و چقدر مدت زایمانشون طول کشیده ..همونطوری میشه زایمانت....من زایمانم وحشتناک بود ۱۸ ساعت درد کشیدم...خیلی بد بود.....من به مادرم رفتم....ولی دختر عمه ام به مادرش که رفته نیم ساعت کل زایمانش طول میکشه و خب طبیعتا برای اینجور افراد طبیعی خیلی عالیه...ولی برای کسایی که زایمانشون طولانیه مثل من فقط و فقط سزارین خوبه...من خودم به شوهرم شرط کردم بچه دوم فقط سزارین....بس که وحشتناک بود دردش..هیچ وقت فراموش نمیکنم

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤
عزیزم...ببین زایمان هم ژنیتیکیه یعنی خاله و مادرت چه جوری و چقدر مدت زایمانشون طول کشیده ..همونطوری ...

مامانم خیلی بد زایمان کرده اونم طبیعی بوده ۲۴ ساعت درد وحشتناک میگه داشته  به منم میگه سزارین بهتره طبیعی نرو مشکل اینجاست که دو هفته است شانس من قانون جدید گذاشتن بیمارستان خصوصی ها هم سزارین نمیکنن اختیاری باید دکتر نامه بده دکتر هم میرم میگه برو اول بیمارستان قبول کنه بعد بیا من نامه میدم حتی حاضرم زیر میزی هم بدم ولی دکتری تو شهر خودمون پیدا نکردم حاضر بشه بنویسه تو مشهد دنبالم اونم نمی شناسم نمیدونم کسی هست بنویسه یا نه

[QUOTE=151863265]اسم دکترتون چیه؟[/QUOاین TE]

ریخته گران تو گوگل بزنی میاد بالا اسمش اینم شماره مطبش برنگ‌بامنشیش صحبت کن خیلی خوبع شاید بحرفت کنن 

برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘