2777
2789

من 2 ماهه اقدام کردم واسه نی نی دار شدن

دکترم رفتم واسه ازمایشو اینا گفته مشکل نداری ولی بهم قرص داده چون پریودام نامنظمه

ولی دیروز پریود شدم نی نی درکار نبود  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان‌شاالله بزودی باردار میشی 

بچه اول من ۱۳ ماه طول کشید

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
من هر ماه 7 روز عقب میندازم کلا از اول همینطوری بودم توام نامنظمی؟

قبل اقدامم کاملا منظم بود اما از وقتی اقدام کردم هر ماه یه هفته اینا عقب میفتاد ولی دوماه بود که باز به روال خودش برگشته بود بازم این ماه اینجوری شد 

انشالله طولانی نشه و زودتر باردارشی🤲

منکه 18 ماهه و رسما دارم دق میکنم

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
آرع نمیدونم نمیشه چرا عکس رنگیم رفتم مشکلی نبود دوباره امروز میرم دکتر

ایشالا که این ماه مامان میشی و خبر خوب میدی  

من به این تنیجه رسیدم هرچی بی تفاوت تر باشه ادم بهتره

ماها همه زوم کردیم رو این موضوعو حساس شدیم

البته حقم داریم