2777
2789
عنوان

کسی بوده سرکارو بخاطر بچه ول کرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 32 پست

همسایمونه مشاوره  پسرش پرخاشگر شده ،دادن خانواده عموش نگه داره بچه رو دیونه کردن،ولش میکنه تو کوچه میره،با اینکه مشاوره باید بدونه آزار بچه ها چقدر زیاد شده

سوالات 

نگا بستگی به شغل و درامدتم داره 

شغلت که خیلی خوبه درامدسم اگه خوب باشه به نظرم بهتره بری چون چندماه دیگه اون بچه عادت میکنه و چندسال دیگه هم دیگه بزرگ میشه و چیزی که اون موقع براش مهمه پرستیژ مامانش و درامدی که قراره براش خرج کنین 

ولی خب اگه میبین نه درامدتون اونقدر زباد نیس که تاثیر انچنانی بزاره بهتره پیشش باشین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم این شعارهارو میدادم ولی بچه اینده میخاد رفاه میخاد ..با یک حقوق فقط میتونی زنده بمونی...نه خونه ...

من شعار نمیدم و با هر کسی هم ازدواج نمیکنم. وقتی دستم به دهنم برسه بچه دار میشم

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
من بچه دار شم هیچوقت نمیرم سرکار تربیت و رسیدگی به بچه برام مهمتره اما این نسخه رو برای دیگران نمی ...

منم همینطور خودم دوست ندارم برم سرکار بخاطر بچم چوم مادرم شاغل بود نه همون موقع مادرم رو میدیدم نه الان  . هیچوقت کنارم نبود با اینکه الان بازنشسته است بازم کنارم نیست بینمون سردی پیش اومده از نظر مالی هم کمک انچنانی نمیکنه در مقایسه با اونایی که مادرشون خونه دار بود من هم کمبود محبت دارم هم از نظر مالی زیاد بهم رسیدگی نمیکنه نه اون موقع واسم مادری کرد نه الان . واسم مثل غریبه ها شده . منم گریه میکردم مامانم میگه دلمو سنگ میکردم میرفتم سرکار ولی نمیدونه که چقدر بهم ضربه روحی زده جوری که سال تا سال نمیرم خونش 

خواهرم باشه خودش نگه شوهرش یه چیز میگه

ن میتونه با حرف زدن شوهرشو قانع کنه 

مثلا من اگ بودم میگفتم خواهرم حوصله  داره باهاش بازی میکنه وووو کلی چیزای دیگه ولی مادرت نمیدونم چیکار ای بچه میکنه ک وقتی  میخام  برم خون گریه میکنه😁😁

ولی طرز صحبتت درست نیستا من خودم ترجیح میدم یه مادر شاغل باشم بچم پیش مادرم باشه تا یه مادر خاله زنک ...

مگه من بی احترامی کردم؟ چرا به شما برخورد حالا؟ گفتم این نسخه رو برای دیگران نمیپیچم. زندگی دیگران به خودشون مربوطه. من نظر خودمو دادم

من هیچوقت تو زندگیم خاله زنک نبودم. به خودم میبالم که از جوونی کار کردم و حالا هم خونه دارم هم ماشین هم حساب بانکی پر و پیمون. اهل غیبت و خاله زنک بازی هم نیستم. اما ترجیح میدم زمانی بچه دار شم که بدونم میتونم آینده شو تامین کنم و حداقل تا زمان مدرسه ش کار نمیکنم. کار هم بکنم نیمه وقت

ن میتونه با حرف زدن شوهرشو قانع کنه  مثلا من اگ بودم میگفتم خواهرم حوصله  داره باهاش بازی ...

نه میگم شوهر خواهرش میگه پولشو یکی دیگه میگیره تو نگهداری،دیدم که میگم

سوالات 
منم همینطور خودم دوست ندارم برم سرکار بخاطر بچم چوم مادرم شاغل بود نه همون موقع مادرم رو میدیدم نه ا ...

دقیقا حالتونو میفهمم. مادر منم خانه دار بود با اینکه میتونست کار کنه ولی موند و به ما محبت کرد. الانم که رفته اون دنیا جای خالیش خیلی محسوسه. جای محبت مادری رو هیچ محبتی نمیگیره. 

منم همینطور خودم دوست ندارم برم سرکار بخاطر بچم چوم مادرم شاغل بود نه همون موقع مادرم رو میدیدم نه ا ...

ولی خوندم بچه هایی ک مادرشاغل دارن اعتماد ب نفس بالاتری دارن..مستقل ترن...اشتباهه؟

نه میگم شوهر خواهرش میگه پولشو یکی دیگه میگیره تو نگهداری،دیدم که میگم

حالا دیگه بستکی ب انسانیت طرف داره 

پنج تا انگشت ک مثل هم نیس 

درسته منم اگ باردار میشدم تا وقتی ک میتونستم ازش مراقبت میکردم بچه خاهرمو...

حالا دیگه بستکی ب انسانیت طرف داره  پنج تا انگشت ک مثل هم نیس  درسته منم اگ باردار میشدم ...

باید طرف مقابلم درک گرد بنظرم ،خواهر هر چی هم شوهرش بگه نمیگه،نیار ،باید آدم خودش درک داشته باشه ،تازه خواهر بارداره

سوالات 
ولی خوندم بچه هایی ک مادرشاغل دارن اعتماد ب نفس بالاتری دارن..مستقل ترن...اشتباهه؟

من اعتماد به نفسم صفره مادرم عین معلمها بود همه جیز باید مرتب و سر موقع . وگرنه عصبانی میشد با اینکه تحصیلکرده و شاغل بود همیشه منو با بچه های همکاراش مقایسه میکرد که تو چرا مثل اونا نیستی با اینکه تحصیل کرده بود بین منو برادرم تبعیض قایل میشد با اینکه تحصیلکرده بود فقط واسه دیگران مشاوره میداد ثانیه ای به من که یه دخترم و حساسم اهمیت نمیداد . من که ناراضی  بودم و همسایه هامونو میدیدم حسودیم میشد البته شاید استارتر و امثال ایشون مجبورن ولی مادر من مجبور نبود چون ز مین کشاورزی داشتیم و دوتا از خاله هام و زن داییام رو زمین کار میکردن و وقت بیشتری با بچه هاشون میگذرونن الان من از مادرم دوری میکنم ولی اطرافیانم رو میبینم اونایی که مادر خونه دار دارن دایم جمعشون جمعه باهم خوشن ولی خونواده ما از هم دورن و سال تا سال همو نمیبینیم 

اشتباه نیست نمونه اش خوده من

ازبچگی کاملا مستقل بودم و حتی مامانم برای جلسات مدرسه هم حضور پیدا نمیکرد خیلی جاها بهش نیاز داشتم ک نبود و ازبچگی و نوجوانیم هیچی نفهمیدم جز اینکه قوی باشم و برای خودم زندگی کنم وهمیشه حسرت خیلی چیزا رو دلم موند

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔    

من خودم باردارم و شاغل. از الان دغدغه ام اینه چن ماه دیگه بچه رو چطور ول کنم بیام سر کار.. 😞ولی خوب چ کنم. هم کارمو دوس دارم هم واسه اینده بچمم بهتره.. دیگه نمیشه همه چیزو با هم داشت