2777
2789
عنوان

پرداخت به سايت خارجي( کمک لطفا)

932 بازدید | 21 پست

دوستان میخوام آدرس یه نفر رو از طریق شماره تلفنش در بیارم ولی باید ۰/۹۵ دلار پرداخت کنم . من نمیتونم اینکارو کنم کسی هست براش واریز کنم مبلغ رو و اون برام پرداخت کنه، لطفا اگه می تونید دریغ نکنید واقعا لازم دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه سایتی ؟

من ایهانم ی مرد بی هویت یک ترامرد مردترازهرمردی میشه برای بدست اوردن جسم واقعیم ی صلوات بفرستی ؟ من همینم ، انتظار من دیگه ای نداشته باش چون من اینی هستم که هستم!
ایرانم، میخام برا یکی واریز کنم به ریال اون برام پرداخت کنه، اگه میتونه

عزيزممممممم اين برنامه هااا تو ايران كار نميكنه،ميتونى پول واريز كنى ولى شماره بزنى اصلا شماره رو تاييد نميكنه چه برسه بهت آدرس بده

True caller

مرسی

من ایهانم ی مرد بی هویت یک ترامرد مردترازهرمردی میشه برای بدست اوردن جسم واقعیم ی صلوات بفرستی ؟ من همینم ، انتظار من دیگه ای نداشته باش چون من اینی هستم که هستم!