2777
2789
عنوان

بسه توروخدا دیگه اه ... دراوردین دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 50 پست

اون روز دوستم صحبت میکرد میگفت دوس ندارم جلو شوهرم حتی خواهرم یقه لباسش باز باشه دوست ندارم کسی جلو شوهرم سر لخت باشه میخواستم بگم عزیزم بخاطر شوهر جنابعالی مردم نمیتونن بمیرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون روز دوستم صحبت میکرد میگفت دوس ندارم جلو شوهرم حتی خواهرم یقه لباسش باز باشه دوست ندارم کسی جلو ...

حالا انگار شوهر چه تحفه ایه😐 همه منتظرن که بقاپنش😐 

یکی نیست بهشون بگه شوهراتون برا شما موزن برا بقیه هالو پشندی پوسیده هم نیستن😐

من بعضی وقت ها با خودم فکر می‌کنم واقعا فرهنگ و طرز تفکر زنان سرزمینم اینه!!! یا این آدم ها چون بیشتر اینجا حرف میزنن اینقدر دیده میشن و آدم های خوب کمتر حرف میزنن...

مسائل رو جز از نگاه جنسیتی نمیبینن...

خب اگه خوانواده‌ی شوهر اینقدر همه بد بودن چرا با شوهرت ازدواج کردی؟ اون هم از همون خانواده تربیت شده...

واقعا فهمیدن اکثر آدم های این سایت برام سخته، تا قبل از این فکر می‌کردم اکثر زن ها فوق العاده دلسوز و فداکار و مهربان و خوش نیتی هستن اما اینجا چیز دیگه ای میبینم

من توی اطرافیان خودم اگه حرف هایی با این طرز تفکر ها به زبون بیارم واقعا براشون خنده دار و مضحکه  

من بعضی وقت ها با خودم فکر می‌کنم واقعا فرهنگ و طرز تفکر زنان سرزمینم اینه!!! یا این آدم ها چون بیشت ...

آدم خوبه جلو زبونشو داشته باشه 

وقتی هی تو لونه زنبور چوب بکنی بالاخره یه زنبور میاد بیزون و نیشت میزنه 

وقتی من بخوام جواب تک تک حرفای فامیل شوهرو بدم اونام نیششونو بهم میزنن این یه امر طبیعیه😑 

حالا خواهرشوهر یه چیزی گفت بیخیال 

من که کلاً خودمو میزنم به بی خیالی پی حرفا رو نمیگیرم و پیش شوهرم غر نمیزنم چون دوست ندارم زندگی خودمو زهر کنم و با شوهرم دعوا کنم 

باور کن یه چیزایی برام عجیبه اینجا 

الان جاری من و  شوهرم دست میدن و گاهی روبوسی میکنن خودم گاهی به برادرشوهرم دست میدم مگه منظوری پشتشه؟؟😐 والا از رو محبت و علاقه است 

میدونم جاریم شوهرمو تک گیر بیاره زیر گوشش میخونه که زن و زندگیتو حفظ کن 

جای برادرش میدونه که باهاش دست میده 

وگرنه چرا باید به شوه  من چشم داشته  باشه؟؟ 

بنای زندگی اگه  رو اعتماد و صداقت نباشه خراب میشه