2777
2789
عنوان

بسه توروخدا دیگه اه ... دراوردین دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 50 پست
پریا برنگشت؟

با اون یکی کاربریه من هستش الان ولی دیگه زیاد نمیاد سایت

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

عزیزم نفس بکش خفه نشی یه وقت 😆😆😆

شوخی کردم ب دل نگیری اسی جون 😍

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه توهم دارن شوهرشونو یکی داره گول میزنه اون یکی ام حتما جاریه 😑😑توروخدا انقد فیلم‌نگا نکنید😑 انقد اینجا اکثرا ذهنشون مریضه هر حرف و سخنی ختم میشه به خیانت و طلاق 

یکی میگه خواهرشوهرم‌چشم داره یکی میگه جاریم یکی میگه همسایه !! 

بس کنید بابا 😑

کاربر 1396/10 😊 ملیکای سابق هسدمم 🙂بخاطر فامیلیم کاربریمو حذف کردم شناسایی نشم☺۹۹/۹/۹به همه آرزوهام رسیدم از کوچیک تا بزرگ😍 مرسی خدای مهربونم😍مرسی از کائنات و انرژی مثبت😍😍 ایمان دارم به زمان آرزوهام چون مینویسم امید دارم تلاش میکنم 😍🙂 ای دورترین عشق من یه عابرم دوباره من تو جاده دلت مسافرم❤صدام بزن بشین کنار من بگو من بدون تو کجا برم؟🥲
منم شوهرمو جاریم باهم صمیمی ان و نگاه میکنن حرف میزنن ولی اصلا حتی یکبارم فکری به سرم نزده . مگه مری ...

منم شوهرم وجاریم ی دفعه تو اشپزخونه تنها بودن داشتن بگو بخندمیکردن

مث نینی سایت حس خیانت منو گرفت ولی بعد فک کردم بابا این تحفه ام داداش اون تحفه اس دیگه مگه چقد تفاوته بخواد اینو نگاه کنه

باارامش شلیلمو خوردم😁😁😁

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
منم شوهرم وجاریم ی دفعه تو اشپزخونه تنها بودن داشتن بگو بخندمیکردن مث نینی سایت حس خیانت منو گرفت و ...

😂😂😂😂😂 من ک اصلا دلم نمیاد راجع شوهرم فکر بد کنم . بعضیا مچ شوهرشونو نگرفتن تا حالا ولی فکر بد میکنن . 

من میگم هروقت یه بار دیدم ک اهل برنامه ای هست اونوقت باید شک کنم .

امید زندگیم دوقلوهام😍 
منم شوهرم وجاریم ی دفعه تو اشپزخونه تنها بودن داشتن بگو بخندمیکردن مث نینی سایت حس خیانت منو گرفت و ...

شلیل چسبید؟ 😂 نوش جان

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

من جاریم و شوهرم خیلی باهم صمیمی ان جاریم جلوی شوهر من با تاپ شلوار میچرخه و شوخی دستی هم میکنن .

جایی هم بخواد تنها بره شوهرمن میبرش ...

ولی اصلا برام مهم نیست و حساس نیستم چون ...

شوهرم اصلا برادر نداره 😊😆😀

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
واااای دروغ میگی 😂😂😂😂😂😂😂

بخدا سر شب بود 🤣🤣🤣

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
جاریم بود😐 جاریش آرایش کرده بود شوهرشم زیرچشمی نگاه میکرد😐 جالبه که بازار کتک هم داغه😐

😂 😂 

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️