2777
2789

تاپیکا یه سره شده جاریم با شوهرم رابطه دارن 

دیگه گندشو دراوردین😑😑😑😑😑 

الان مثلاً شوهر من به جاریم نگاه کرد چی شد مگه خب نگاه کنه 

انقدر ضعیف النفسین؟؟

خودتون به هیچ مردی نگاه نمیکنین؟؟

همه نقاب بزنن که شوهرای شما نگاهشون نکنن؟؟

انقدر با این چیزا گوه نزنین به رابطه خودتون و شوهرتون 

والا منم باشم خیانت میکنم

یکی دم به ساعت بهم انگ خائن بودن بچسبونه و بره رو مخم میشم آش نخورده دهن سوخته پس آشو میخورم که دهنم میخواد بسوزه قشنگ بسوزه 

اگه نمیزنی منو..موافقم

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووو یسسسس 

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               

چه جدی گرفتی اینجارو😐😂

دخترم اگر عاشق شد حاضرم تمام زندگی ام را بدهم  تا او  را به عشقش برسانم میدانی؟!   اگر انتخابش هم نادرست باشد رسیدن‌به عشقش      خیلی بهتر از آن است ‌که     سالها با مردی زندگی کندو    عقده گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!  

اروم باش عزیزم نفس عمیییق بکش😦

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....

یه عده از این ور بوم افتادن یه عده از اون ور

یه عده به زور میخوان فکر کنن طرف داره خیانت میکنه، یه عده نشونه های خیانتو می بینن ولی اعتماد زیادی دارن و انگار چشاشون کور شده

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌