2777
2789
عنوان

انگار دیگه نمیتونم ببخشمش...

416 بازدید | 6 پست

راستش با نامزدم ک عقدیم سر موضوعی بحثمون شد ی هفته پیش

دوستان ک تاپیکای قبلم بودن میدونن موضوع رو

بهم حرفای بدی زد فحش داد

از اون ب بعد ن اون زنگ زد ن من

البته خودش گف دگ زنگ نزن

نمیدونم چکار کنم میخوام تصمیمو محکم  کنم ک جدا شم ازش...

روانشناسم رفتم باتوجه ب توضیحام گف تو مشکل نداری و مشکل اخلاق همسرته ک بدبینه و اختلافات فرهنگی😔

دردم آمد سوختم...!اما نگفتم که بمان...من تو را با زور نه، با دل فقط میخواستم...!💔

کاره خوبی میکنی جدا شو 

ی سوال؟؟😎☺                                                     چرا عباس قادری صبر کرد ی  سال بگذره بعد بیاد بگه پارسال بهار دسته جمعی رفته بودیم زیارت☺💃🏼💃🏼          چرا همون فرداش نیومد تعریف کنه قضیه رووو؟🤔                                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم عشق باید فقط شادی و راحتی بیاره

اگه درست نمیشه جداشو

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜

بنظرم همسر شما پارانویا داره شخصیت خودشیفته هم داره احتمالا‌.پارانویا که درمان شدنی نیست یه سه سال طول میکشه درمانش بازم کاملا درمان نمیشه هر کاریم کنی همینه تازه حتی مو به مو حرفاشم گوش کنی میگه حتما یه کاسه ای زیر نیم کاسش هست زرنگتر شده من نمیدونم ،حتما ببرش روانشناس روانشناس میتونه باز یه کمکهایی کنه یه تاثیراتی روش بذاره شاید