2777
2789

واقعا همه چی گرون شده

هزینه آرایشگاها

لباس و و....ولی من دلم میخواد انجام بدم اینکارا رو

رنگ مو و پدیکور مانیکور و...ازین چیزا

دلم گرفته

نه اینکه پول نداشته باشم ولی هزینه های واجبتر تو زندگیمون هستدلم نمیاد خرج این چیزا کنم

نمیدونم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از گلدتک و نتبرگ و تخفیفان پیدا کن

روز۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد.در سال ۱۴۰۰ وزن من از ۶۸ به ۵۰ رسیده...دارای مدرک لیسانس هستم...سوار بر ماشین مشکی متالیک خودم هستم...و سخت مشغول ورزش هستم!

مانتو و لباسات و رنگ های مختلف بگیر... از ی رنگ دو تا رو نداشته باش... همیشه ساده موهات و سشوار بکش... کل آرایشت در حد رژ یا برق لب باشه... وسایل الکی با خودت حمل نکن... ی کیف دستی کوچیک... همیشه لباسات تمیز باشه نیاز نیست پول عطر بدی... از پودر لباسشویی خوب استفاده کن ک بو زیاد داشته باشه 

ی چیزی میشه دیگ... غصه هات و بس کن:) 

لباسایه رنگ خنثی یا مینیمال بگیر ک استایلایه متفاوت بتونی بزنی 

گاهی میتونی لباس قدیمیاتو تو کمدا بفروشی و جدید بخری 

مانیکور پدیکود تو خونه انجام بده حالا در حد خودت 

اگه میشه برای ارامش من و مادرم یه صلوات بفرستید 🌹❤
آخه ما که طراحی ناخن بلد نیستیم هوووووف  یبار خواستم سشوار بکشم نصف موهامو کندم از بس بلد نبو ...

برای شیک بودن لازم نیست حتما طراحی ناخن داشته باشی، البته همونو هم با شابلون میتونی انجام بدی 

ببین خیلی واجبه که یه خانم، هر چه قدرم که پول داشته باشه، بلد باشه ظاهر خودشو مرتب کنه، همیشه که آرایشگر نیست 

لباسایه رنگ خنثی یا مینیمال بگیر ک استایلایه متفاوت بتونی بزنی  گاهی میتونی لباس قدیمیاتو تو ک ...

راهی هست طراحی ناخن یاد بگیرم؟ خیلی خوشم میاد

خیلی دوسدارم ناخن بکارم ژلیش و این چیزا

ولی میگم وقتی مثلا فلان وسیله خونه رو ندارم

یا هزینه فلان کار

و...

دیکه از خیرش میگذرم

لباس و کیف و کفشم میگیرم حالا نه هر ماه

ولی تنوع لباسام کمه

کیف و کفش درست و حسابی اصلا ندارم

مخصوصا کفش

هی میرم جنس الکی میگیرم زود خراب میشن

راهی هست طراحی ناخن یاد بگیرم؟ خیلی خوشم میاد خیلی دوسدارم ناخن بکارم ژلیش و این چیزا ولی میگم وقت ...

اره عزیزم کلی فیلم تو یوتیوب و اینستا و پینترسته میتونی سرچ کنی 

😑من کفش و از کمدا میگیرم خیلی پیش میاد یکی کفش برندشو ارزون بفروشه 

اگه میشه برای ارامش من و مادرم یه صلوات بفرستید 🌹❤