2777
2789

شوهرم بیشتر پولش میره برای قسط و اجاره خونه بیشتر هزینه ها هم با خانوادمه ولی باز نمیشه خیلی جاها کم میاد من بچه کوچیک دارم میخوام تغذیه اش عالی باشه ولی نمیشه . آخه چقدر از خانوادم بگیرم خجالت میکشم حالم خوب نیست . 😭😭😭😭

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم انشاالله خدا زندگیتو رو به راه کنه و شوهرت کار خوبی واس خودش پیدا کنه😞😓

روزی که سه قلوامون دندون در آوردن عکس میکشیم می‌فرستیم واسه اونایی که میگن بهم نمیرسین😍🤗
شرایط کارکردن نداری؟

نه بچه کوچیک دارم 

شوهرمم راضی نیست 

کار مناسب هم نیست که

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..

فعلا شرایط همه تقریبا همینه عزیزم.یکم تحمل کن انشالله درست میشه.

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

عزیزم میگذره ناراحت نباش الان همه وضعشون همینه تایپک های منم نگاه کنی با شوهرم سر مسائل مالی دعوام شد یه عده زیاد اومدن گفتن مام وضعمون همینه هیچی نمیشه کرد به جز صبر و بردباری ما میتونیم ایشالله وضعم بهتر میشه

یعنی ازحقوق شوهرت براخرج ومخارج نمیمونه

نه والا

طلا داری بفروشی بزاری بورس سود کنی؟

نه طلا را برای پول پیش خونه فروختیم فقط یه حلقمه که دارم