2777
2789
عنوان

معلم های زبان انگلیسی لطفا بیاین

500 بازدید | 28 پست

دوستانی که توی موسسه زبان تدریس می کنین میشه لطف کنین بگین از تجربه هاتون نحوه برخورد تون با زبان اموز و نحوه کنترل کلاس با توجه به‌ گروه های سنی مختلف و روش تدریس تون چه حضوری چه مجازی، برای منی که تازه کارم په پیشنهادی دارین؟ ممنون میشم راهنمایی کنین🌸💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم رنج سنی تدریسش سخت تره ؟

فک میکنم کودک خصوصا 3ساله که کار میکردم اما شیرین تر هم هس و،فعالی کلاس بزرگ سال خب خلاقیتی نداره زیاد البته تو حضوریه تو مجازی میتونی طنز کارکنی

هعی
فک میکنم کودک خصوصا 3ساله که کار میکردم اما شیرین تر هم هس و،فعالی کلاس بزرگ سال خب خلاقیتی نداره زی ...

الان شما مجازی کار می کنی چطور جو رو فان نگه میداری بچه ها حوصله شون سر نره ؟

الان شما مجازی کار می کنی چطور جو رو فان نگه میداری بچه ها حوصله شون سر نره ؟

من ویدیو گرفتم  اماده از تدریسم ..با شعر و داستان و فلش کارت و اینا هس پکیجی دارم کار میکتم برا خودم فعلا آموزشگاه خیلی پولم خورد تو مجازی 

هعی

تجربم این که تو کلاس زبان همه بچه هابا علاقه به یادگیری زبان سر کلاس نیستن و یسری ها با زور خانوادشونه...و اصلا تمایلی به یادگیری ندارن...خیلی باید صبور باشی تو برخورد باشون و علاقمندشون کنی...که گاها اگه سنشون کم باشهیاد نمیگیرن اگه بالا هم باشهفقط غر میزنن و پارازیت میندازن

من ویدیو گرفتم  اماده از تدریسم ..با شعر و داستان و فلش کارت و اینا هس پکیجی دارم کار میکتم برا ...

اهان متوجه شدم عزیزم، من فک میکردم ویدیو کال تدریس میکنن ی سری ، بنظرم اینطوری بهتره که بصورت پکیج هر بخش رو مجازی تدریس کنی مخصوصا من که اول کارمه امکان اصلاح ویدیو برام راحته 

تجربم این که تو کلاس زبان همه بچه هابا علاقه به یادگیری زبان سر کلاس نیستن و یسری ها با زور خانوادشو ...

اره واقعا خلاقیت خود ادمه که چطور جو کلاس رو سرحال نگه داره بنظرم خیلی انرژی می خواد