2777
2789

به نظر من هرآدمی یه روشهای خاصی داره برای اینکه غذاهاش خوشمزه تر بشن یا کلا یه غذای جدید میپزن که عالی میشه شماهم فوت و فنهای آشپزیتون بگید که برای خوشمزه تر شدن غذاهاتون استفاده میکنید من خودم مواد لازنیا درست میکنم یا همون مواد ماکارونی و ماکارونی شکلک دار میپزم ابکش میکنم و مثل لازانیا درست میکنم به جای ورقه های لازانیا ماکارونی میریزم و مواد و پنیرپیتزا سس بشاملم خودم درست میکنم عالی میشه چون خانوادگی خیلی ماکارونی دوست نداریم ولی با این روش خیلی خوشمزه است 

خورشت کرفس هم با لوبیا سفید درست میکنم و در آخر رب و رب انار سرخ میکنم و میزنم عالی میشه طعمش

پنکیک هامم عالی میشه دخترم خیلی دوست داره کلی هم واسه بچه ها مفیده خواستید بگید روششو بگم

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه غذاهام همیشه بد مزس

شاید خودت اینطور فکر میکنی عزیزم 

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻

تو الویه سس مخصوص الویه میزنم ن مایونز یا سس دگ😐

در همین حد😂😂

غذارو خیلی زود میزارم رو اجاق ک کاملا لعاب بندازه

مثل ابگوشت و لوبیا

و

و

و...😌🙄

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵

شما بیست سالته ؟ 😍 ایول ماشاءالله 

من ۲۰ ساله و مجردم غذایی که با حوصله میپزم خوب در میاد فعلا ولی به مرحله ی فوت و فن نرسیدم 😅 و شنیدم غذای نذری یعنی غذایی که با نیت نذر حتی تو خونه پخته بشه هم لذیذ میشه

سس بشامل عشق است 👌🏻👌🏻👌🏻

چه امضای باحالی خدا حفظشون کنه بچه هاتو 🌹🌹

ممنون عزیزم😍🌷

تو الویه سس مخصوص الویه میزنم ن مایونز یا سس دگ😐 در همین حد😂😂 غذارو خیلی زود میزارم رو اج ...

برعکس من کلا میریزم زودپز😁

شما بیست سالته ؟ 😍 ایول ماشاءالله  من ۲۰ ساله و مجردم غذایی که با حوصله میپزم خوب در میاد فعل ...

۲۱ عزیزم

🤣🤣🤣خب باید بپزی تا فوت و فن دستت بیاد

اون پاستایی ک توضیح دادی گراتن پاستاس😍😍منم دوستش دارم  من دوست ندارم توخورش کرفسم رب و لوبیا ...

ما طعم کرفس دوست نداریم این مدل میپزم خیلی دوست داریم چون کلا عاشق لوبیاییم😁

در واقع شما خورش کرفس درست میپزی اصلش اینطوره